På vej igen med et nyt superhold

16-06-2018 16:00

En flok unge og meget lovende ponyryttere er sammen med landstræner Jetter Nevermann og holdleder Rigmor Kristensen til det internationale dressurstævne i Hagen, hvor de i går vandt holdsølv

Copyright Ridehesten.com
Sophia Winther Andersen/Der Harlekin B, Maja Emilie Leth/Goldfever Hella Bella og Alexander Yde Helgstrand/Adriano B og landstræner Jette Nevermann.

Det er et nyt, ungt hold, og for nogle af dem gælder det, at de er til deres første internationale stævne i udlandet. Det er en rigtig god lærdom for dem, og de har klaret opgaven rigtig flot alle sammen. Nogle har startet lidt usikkert ud, men det er helt ok, når man rider sig op i løbet af programmet, fortæller landstræneren tydeligt tilfredshed med rytterne.

I holdkonkurrencen tog tyskerne guldet, mens England vandt bronze. Det sølvvindende danske hold bestod af Sophia Winther Andersen/Der Harlekin B, Maja Emilie Leth/Goldfever Hella Bella og Alexander Yde Helgstrand/Adriano B.

Ingen af disse ryttere var med i bruttotruppen sidste sidste år, så de er stadig lidt urutinerede, men er ude og få meget værdifuld international erfaring. I dag er vi i gang med kvalifikationerne til kür, der afvikles i morges i en A- såvel som en B-finale, så alle komme til at ride kür, fortæller Jytte Nevermann fra Hagen og tilføjer, at holdet til det nordiske mesterskab bliver sat efter stævnet i Hagen, men det er ikke dette stævne alene, der har indflydelse på udtagelsen. Det er ekvipagernes præstationer og udvikling igennem hele foråret.

Se stævnets resultater HER.

Copyright Ridehesten.com
Det sølvvindende danske hold ses til venstre i billedet sammen med holdleder Rigmor Kristensen.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen