Overraskende sejr ved Hong Kong Masters

12-02-2017 18:00

2. Sæson af the Longines Masters i Hong nåede sit absolutte klimaks ved den afsluttende Grand Prix, hvor tyske Christian Ahlmann overraskede alle og snuppede sejren

Copyright Ridehesten.com
Foto: Power Sport Images
Nyheden fortsætter efter annoncen

Første runde bød på en teknisk svær bane, som skabte frygt blandt flere ryttere. Forskellig fra en traditionel Grand Prix, forløb the Longines Grand Prix i Hong Kong med 12 ryttere i anden runde, blandt dem, Roger-Yves Bost, Simon Delestre, John Whitaker, Lorenzo de Luca, men også to kvinder, Edwina Tops-Alexander og Pilar Lucrecia Cordon. Anden runde var lige så teknisk svær som første runde. Man forventede dominans af erfarne ryttere og hurtige heste, men alle forudsigelser var forkerte.

Christian Ahlmann og Caribis Z e. Caritano/Canabis Z red sig ind på en sikker første plads med nul fejl i tiden 37.94 sekunder. Det var uventet. Caribis Z er en meget god hest, med store kvaliteter, men han har ikke sprunget ret mange klasser på dette niveau, men Christian Ahlmann brugte al sin ekspertise til at få det bedste ud af sin hest, når det er nødvendigt. Og netop det pointerede Ludger Beerbaum, der red sig ind på en anden plads.

- jeg har stor respekt for det, Christian har gjort i dag. Han red turen på en uerfaren hest, velvidende at han ikke ville være en af favoritterne ved the Longines Grand Prix. Men jeg tror, vi alle kan blive enige om det faktum, at han red med nøjagtighed, fuldkommenhed og  på højeste niveau - han fortjener den her sejr fuldt ud, lød det fra Ludger Beerbaum. 

Ludger Beerbaum og den erfarne 14-årige vallak Casello e. Casall/Carolus I, red sig ind i tiden 35,58 sekunder, mens tredjepladsen gik til Max Kühner med Cornet Kaula e. Cornet Obolensky/Platin, der red også nulfejl i tiden 38,85 sekunder. Fjerdepladsen gik til John Whitaker og Ornellaia , mens femtepladsen Lorenzo de Luca, der debuterede med hingsten Halifax van het Kluizebos.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sæson 3 af the Longines Masters forløber således:

Longines Masters of Los Angeles :  31. august til 3. september 2017
Longines Masters of Paris : 30. november til 3. december 2017
Longines Masters of Hong Kong : 9 - 11. februar 2018

Du kan se alle resultater HER

/Pressemeddelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen