Over 100 leder efter forsvunden hoppe

14-07-2019 12:05

Over 100 mennesker har hjulpet til med at lede efter en 1-års hoppeplag, der har været forsvundet siden den 3. juli 2019

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Onsdag morgen, den 3. juli 2019, ynder alt fred og idyl på en gård i Køng på midt-og vestsjælland, men blot et par timer senere er den 1-årige hoppeplag Kamira forsvundet fra sin fold.

Hoppens ejer, June Petersen kommer hjem til sin datter, der er dybt oprevet over to af hestene er løbet ud af indhegningen og ned i byen. Den unge hoppeplag er formentlig blevet jagtet ud af indhegningen af hingsten, Bezhahn. Hingsten blev fundet nær en græsfold, og  han blev trukket hjem. Men der var ingen spor af Kamira. En lastbilchauffør har sidst set hoppen kl. 12.00 samme dag, og siden har mere end 100 mennesker ledt i området, sågar med droner uden held.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

-Vi har haft et par hunde til at søge og droner oppe, men ingen spor af hende. Flere af dem, der kan kontakte dyr på anden vis er kommet med forskellige oplysninger, men også nogle med sammenhæng har fået os til at intensivere eftersøgningen i bestemte områder, fortæller June Petersen til Ridehesten.com

Kamira er en 1-års Shagya araber hoppe på ca. 152 cm i stg. Hun har en streg stjerne og lidt hvidt forneden på bagbenene. Hun er formentlig blevet sky på dette tidspunkt.

Hoppens ejer, June Petersen kan kontaktes på tlf. 28558777 i tilfælde af oplysninger, der kan hjælpe med at finde Kamira.

Copyright Ridehesten.com

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen