Oplev hingstekåring af New Forest

17-03-2023 12:38

Mille Albinus Hjermitslev

Avl

I morgen, lørdag den 18. marts, inviterer Avlsforeningen for New Forest Ponyer til hingstekåring hos Manngårdens Ridecenter

Copyright Ridehesten.com
Rose Wegge-Larsen og Heart of Fire ved DM i ponydressur 2022. Heart of Fire er kåret New Forest hingst A. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er stor tilslutning til årets hingstekåring for New Forest ponyer i Danmark med hele ni tilmeldte hingste. Fire af de tilmeldte hingste er importerede hingste fra Holland.

For første gang i over 25 år stilles en kategori III ponyhingst til kåring i Danmark i Avlsforeningen for New Forest Ponyer. Det glæder New Forest foreningen utrolig meget, at der er så stor tilslutning til hingstekåringen i år.

Hingstekåringen afholdes på Manngårdens Ridecenter lidt uden for Odense, og der er gratis adgang for publikum. Der er derfor god mulighed for at kigge forbi og se nogle smukke ponyer.

Hingstekåringen starter klokken 11.15 med måling og dyrlægekontrol. Klokken 12.15 vises hingstene på fast bund og klokken 13.30 mønstres hingstene, vises løst og løsspringes i ridehuset.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er oprangering efter hvert hold og til sidst konkurrerer fløjlshingstene om titlen som årets hingst.

Tidsplan

Katalog

Adresse:
Tommerup Rideklub/Manngårdens Ridecenter
Toftevej 50, Render
5690 Tommerup

Copyright Ridehesten.com
Heart of Fire e. Soldals Brilliant/ Hamlets Merrick (opdr. Stutteri Heart) Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald