Oktobernummeret: Du kan godt glæde dig

01-10-2020 10:07

Annika Knudsen Lorentsen

Så er endnu en udgave af magasinet Ridehesten klar og på vej rundt til vores abonnenter. I denne måned får du fornøjelse af et stort tema om riderbaner, ligesom du kan læse flere interessante faglige artikler, profiler og ikke mindst komme tæt på nogle af deltagerne ved årets DM i dressur

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne måned magasin kan du blandt andet læse om hestevelfærd, om at bruge bomme i dressurtræningen og om hvordan man laver den rette ridebane.

For temaet i denne måneds magasin er ridebaner, og her får du mulighed for at læse flere spændende artikler, som alle har relation til ridebaner

Vi har bragt følgende artikler i temaet:

  • Den rette ridebane - et stort og vigtigt valg
  • Kom godt i gang med ridebanen
  • Pas godt på din ridebane
  • Sørg for, at lyset ikke blænder
  • Dræn og toplag er afgørende for ridebanen
  • Gør det selv-ridebane
  • Forebyg skader med den rette bund

Bag om DM i dressur 2020
Vi går bag om flere af deltagerne fra årets DM i dressur i dette magasin. For her fortæller sølvvinder for senior, Carina Cassøe Krüth, om hvor heldig hun er, at hun får lov at ride Danse (Heiline's Danciera) og om vejen til hendes niveau.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ligesom U25-guldvinderen, Anne-Mette Strandby Hansen, fortæller om sin rejse, hvor hun tog fra HTX til Tyskland i beriderlære, og om hvordan hun nu er endt hos Helgstrand Dressage i Uggerhalne. 

Landstræner for pararytterne, Astrid Gemal, fortæller desuden om, hvad de har brugt coronapausen på, og om hvordan de forbereder rytterne til et eventuelt PL i Tokyo næste sommer. 

Har du ikke abonnement?
Hvis du ikke allerede har et abonnement på magasinet, kan du bestille det her. Hvis du bestiller abonnement nu, så vil du fra november modtage magasinerne direkte i din postkasse. 

Vil du gerne bestille denne måneds magasin, så finder du det i vores webshop lige her. 

Copyright Ridehesten.com
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen