Nyt system ved Falsterbo Horse Shows

12-01-2019 15:46

Stævneledelsen ved Falsterbo Horse Show har netop besluttet at modernisere systemet, så det fremover bliver meget nemmere

Copyright Ridehesten.com
Ungrytter Konstantin Deeken Künnemann
Nyheden fortsætter efter annoncen

I år kommer mere end 300 unge heste til Falsterbo Horse Show for at kickstarte karrieren. Efter mange års tilmelding på papir har  stævneledelsen ved Falsterbo Horse Show nu besluttet at modernisere systemet, så det fremover bliver meget nemmere, det fortæller Falsterbo Horse Shows i en pressemeddelelse.

2019 bliver nemlig året hvor hele kvalifikationsysstemet bliver digitalt. Hesten tilmeldes på www.falsterbohorseshow.com, hvor også tilmeldingsgebyret betales. Derefter registreres hesten og resultaterne rapporteres automatisk fra TDB. Det nye system betyder også, at den tidligere begrænsning af kvalifikationsforsøg forsvinder.

Falsterbo Horse Shows formand, Jana Wannius ser frem til sommerens konkurrencer, der løber fra den 6.-14. juli 2019. Dette års Falsterbo Horse Show tegner til at blive det bedste nogensinde.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nye træningsbane, der er specialdesignet til de unge talenter, giver den perfekte trænings- og konkurrence mulighed. Banen er lavet ved hjælp af professor og FEI-ekspert i ridebaneunderlag Lars Roepstoff, og samtidig er det en af Europas førende eksperter på græs og kunstvanding, Stig Perrson, der er ansvarlig for pleje og vedligeholdelse af græsarealerne.

Kvalifikationsperioden løber fra den 1. marts til 16. juni 2019. Kvalifikationsgrænserne for Falsterbo Horse Show er de samme som i de forgangne år i alle aldersgrupper.

Læs meget mere på www.falsterbohorseshow.com

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner