Nye mestre for pony og children kåret

10-10-2021 17:59

Kristine Bjørg Frank Bojsen

Dygtige unge mennesker har denne weekend redet om guld, sølv og bronze ved Fredericia Sportsrideklub. Udover flot ridning, har stemningen været i top og tilskuerpladserne har været fyldte til fire spændende finaler i dag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens første guldvinder blev kåret hos childrenrytterne og her blev det Laura Thomey med Serupgårds Corona e. Carson Ask/Casir Ask.

Ekvipagen red to fejlfrie runder og en fejlfri omspringning i tiden 26,06 sekunder, og kunne hermed kalde sig selv for danmarksmester for children. 

Line Thomey, Lauras mor fortæller, at Laura har haft et særdeles godt år, hvor hun har haft god succes med hendes tre heste.

– Hun har blandt andet har redet med på bronzeholdet til nordisk mesterskab, nationsspringning i Hagen og vundet bronze til DM i sommers. De sidste to måneder af hendes childrenår skal gå med med Baltic Cup, hvor hun er rangeret som nummer 2 i den samlede Trophy-turnering for children med 168 points. Og nu er Laura ellers klar til junior næste år, slutter Line.

Alberte Filuca Brünning Conradsen og Medina e. Bonaparte Z/Isotoop leverede også to fejlfrie runder, og en fejlfri omspringning i tiden 27,08 sekunder, det gav hende en flot andenplads i childrenmesterskabet. Milla Josefina Wichmann Duus og Augustinus Lan e. C-Indoctro red ligeledes to fejlfrie runder, og en omspringning med 7 fejl, i tiden 38,71 sekunder, hvilket gav hende bronze.

Ny indendørsmester for kategori 3-ponyer
Ingrid Christine Laursen
og Carabas Du Marquais e. Ulk D'ete/Jaseur forsvarede sin titel som indendørs danmarksmester i kategori III, og red to fejlfrie runder, samt en fejlfri og lynhurtig omspringning i tiden 25,00 sekunder.

Palma Sophie Gry Jansson-Christensen og Megamind red to fejlfrie runder, og en fejlfri omspringning i tiden 25,62 sekunder, og tog sølv, mens Eva Harriet Elkjær Christensen og Claughaun Thady  tog bronze, med to fejlfrie runder, og en fejlfri omspringning i tiden 30,55 sekunder

Nyheden fortsætter efter annoncen

Karoline Sloth Kjær vandt for kategori 2
Som den eneste med to fejlfrie runder, kunne Karoline Sloth Kjær og Lantau Lah-Di-Dah e. Wyken Rob Roy, kalde sig for danmarksmester i kategori II. Ekvipagen red ligeledes en hurtig fejlfri omspringning på 33,99 sekunder.

Jessica Holm Svensson og Sabrina Fair fik sølv, med en enkelt bom i omspringningen og en tid på 34,95 sekunder.

Augusta Michaela Jungersen og Lough Key Dizzy Rascal endte med 4 fejl i alt, og red en fejlfri omspringning i tiden 38,10 sekunder og fik bronze.

Magdalene bedst hos 1'er ponyerne
Magdalene Rose Mikkelsen
og Attyrory Rebel var den eneste fejlfrie ekvipage samlet i de to runder og de behøvede derfor ikke at ride omspringning for at sikre sig guldet. 

Omspringningen blev derimod redet om sølv og bronze. Her var der tre ekvipager, der skulle ride om de sidste to medaljepladser.

Olivia Høyer Pedersen og Silver Scott e. Silver Shadow red den hurtigste omspringning i tiden 38,35 sekunder, og endte med 4 fejl og en flot sølvmedalje.

Karoline Sloth Kjær og Rødtjørns Aragon e. Røgild's Kilimanjaro/Stackarps Dayton red en omspringning blot et sekund langsommere end Olivia, og endte med at få bronze, med en omspringningstid på 39,23 sekunder og 4 fejl i alt. Dermed vandt Karoline sin anden medalje ved dette stævne.

Find alle stævnets resultater her

Ridehestes fotograf har været tilstede hele dagen. Billederne vil være online i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen