Ny hjemmeside til Stutteri Tophøj

05-07-2016 12:00

I samarbejde med Go2Net som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten og Ridehesten.com, har Stutteri Tophøj fået ny hjemmeside

Copyright Ridehesten.com

Det danske Stutteri Tophøj er kendt for at lave smukke og velfungerende heste. Her er det vigtigt for Anette Nilhausen og Niels-Jørgen Johansen der er indehavere af stutteriet at de heste de avler er funktionelle heste, der kan begå sig i ridesporten. Stutteri Tophøj beskæftiger sig hovedsageligt med avl af dressurheste og har i denne forbindelse også haft megen succes. Sidste år fik avlerparret Årets dressurbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod og denne efter Tailormade Temptation/Sorento blev solgt på elitefølauktionen til det dyreste hammeslag. Hingsteføllet blev købt af norske Kristin Andresen.

I år er der igen positive takter og store forventninger, da Stutteri Tophøj netop i den forgange weekend fik udtaget Rockson e. Blue Hors Rockefeller/Sorento med Sero J. Lopez i sadlen, ekvipagen skal repræsentere Danmark ved UVM i Ermelo, hvilket bliver spændende at følge. Sidste år vandt Rockson Dansk Ride Forbunds 4-års championat også med Severo i sadlen.

Ny hjemmeside

I samarbejde med Go2Net har Stutteri Tophøj så netop fået ny hjemmeside. – Jeg er meget tilfreds med resultatet af den nye hjemmeside, fortæller Anette Nilhausen og tilføjer: - Man har nemt kunnet få svar på alle spørgsmål også uden for almindelig arbejdstid. Til spørgsmålet om hvad Anette føler er det bedste ved denne hjemmesideløsning er hun ikke et øjeblik i tvivl: - Essensen i det er simpelthen, at denne hjemmeside er så nem at betjene, at selv en ikke særligt it-kyndig som mig, kan betjene den uden problemer. Desuden er det nemt at lægge billeder og video på hjemmesiden, og resultatet er af høj kvalitet. Desuden tilføjer Anette at det er et stort plus at kunne få adgang til Ridehestens fotodatabase, da mange af disse billeder er aktuelle for Stutteri Tophøj at bruge på nettet.  

Skal du have ny hjemmeside? Så tøv ikke med at kontakte Go2Net for et uforpligtende tilbud, vi har helt sikkert en løsning der også passer til dig.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev