Ny hjemmeside til Hjallerup Rideklub

11-02-2017 07:50

Hjallerup Rideklub har ikke blot et splinternyt ridecenter og et topmoderne ridestadion – klubben har også fået en ny, flot hjemmeside fra go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Wiegaarden Media

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hjallerup Rideklub (HRV) blev stiftet i 1973 og er med ca. 350 medlemmer en af Nordjyllands største rideklubber og den største i Vendsyssel.

 

I 2006 indviede klubben et splinternyt ridecenter tæt på Hjallerup by med plads til 80 heste, to ridehaller, tre udendørs dressurbaner og en udendørs springbane. Der er desuden mulighed for anvendelse af skridtmaskine, vaskepladser, vaskemaskine og solarium mod betaling samt opvarmet sadelrum. Klubbens staldbygning lever op til de nye regler for hestehold, der træder i kraft i 2020.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2015 etablerede Hjallerup Rideklub et af Danmarks største og mest moderne ridestadions med tilhørende opvarmningsbane.

 

Hjallerup Rideklub er medlem af Dansk Ride Forbund og Dansk Handicap Idræts-Forbund.

 

Skal du have ny hjemmeside? Så tøv ikke med at kontakte go2net for et uforpligtende tilbud, vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen