Nu starter PTVinter Cup

06-11-2019 17:23

Camilla Tiefensee Schrøder

I den kommende weekend afholdes første kvalifikation i sæsonens PTVinter Cup, og det er Vestjysk Sports- og Terrænrideklub, der danner rammen om stævnet

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vintersæsonen er over os, og dermed skydes TREC-sportens vinter-cup også i gang. Det sker ved stævnet hos Vestjysk Sports- og Terrænrideklub på søndag.

TREC PTVinter Cup er sponsoreret af Alhvor og afvikles i både øst og vest i løbet af vintersæsonen. Fokus er på PTV-fasen (forhindringsbane), som let kan gennemføres indendørs, når vintervejret kræver det. Her afprøves hestens tillid, mod, håndterbarhed og sikkerhed på benene, samt rytterens korrekte brug af hjælpere og kendskab til forcering af forhindringer. 
Der afvikles to finaler i hver klasse T0, T10 og T20 – én i øst og én i vest. De 20 ekvipager i henholdsvis øst og vest med højst point samt lige placerede med nr. 20 er startberettigede ved finalerne. Finalerne afvikles ultimo marts/ primo april 2020. Det skriver Dansk Ride Forbund.

Skal jeres klub afholde en kvalifikation?
Drømmer jeres klub om at afholde et PTVinter Cup-stævne, så er der stadig rig mulighed for at byde ind, selvom cuppen går i gang i den kommende weekend. Send blot en mail til TREC-udvalget på trec@rideforbund.dk for mere information. 

Tilmeld dig via DRF Go!
Ønsker du at deltage i cuppen, kan du allerede nu tilmelde dig de kommende stævner via DRF Go!

Læs meget mere om TREC i denne måneds udgave af magasinet Ridehesten.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen