Nu kan jeg slappe af i hjertet (video)

22-08-2017 21:29

Anna Zibrandtsen gjorde det, vi håbede, men næsten ikke kunne tro på: Hun red sig ind på tredjepladsen på den individuelle rangliste, og lagde bunden for en mulig dansk succes

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen og Arlando.

Det var nervepirrende spændende at være dansker på Ullevi Stadion her til aften, da Anna Zibrandtsen red på banen med Arlando. Forhåbningerne til parret var tårnhøje, men da Grand Prix klassen i Göteborg blot er hendes femte sammen med den hollandske hingst, så kunne man næsten ikke forvente et topresultat. Det var ikke desto mindre det vi fik. Arlando satte nærmest ikke en hov forkert, som Anna fortalte efter sit ridt, så er han en guttermand inde på banen, og han arbejde for Anna hele vejen. En fejl i 2'erne var den eneste mislyd, og den påtog Anna sig skylden for. 
Hun er gået all inn i forberedelserne, hvor hun har trænet med Jan Brink, hendes træner siden juniorårerne og Arlandos tidligere rytter hollandske Diederik van Silfhout, som har støtte hende hele vejen.  Anna har tilbragt de seneste måneder hos rytteren i Holland, for hurtigst muligt at finde ind til hingsten. Også Diederiks groom, har hjulpet med råd og vejledning, og det har være medvirkende til, at Anna har nået sit mål i år, at komme på seniorlandsholdet ved EM.
Parret scorede 72,957% og det gav hende en andenplads bag de to stærke tyske ryttere Helen Langehanenberg (74,9865) og Dorothee Schneider (74,586%)

Anna var lykkelig over dagens ridt og resultat, og nu kan hun, som hun siger "slappe af i hjertet" gjort er gjort, og nu glæder hun sig til at heppe på Anna Kasprzak og Cathrine Dufour i morgen. 

Se resultatet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen