Norsk sejr i S på Riders Cup

31-10-2020 18:31

Annika Knudsen Lorentsen

Der var mange penge at ride om i dagens S-klasse på Riders Cup og der blev da også redet rigtig stærkt. Hurtigst og fejlfri var Fredrik B. Seim og dermed blev sejren i klassen norsk

Copyright Ridehesten.com
Fredrik B. Seim og Quevara van de Vlierbeek Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

26 ekvipager var til start i dagens S-klasse ved landsstævnet på Riders Cup, et forholdsvist stort startfelt for en nationalt S-klasse. Det kunne måske skyldes de flotte præmier der var at ride om, for til førstepladsen var der hele 16.800 kroner og flotte ærespræmier. 

Sejren gik til norske Fredrik B. Seim, som var utroligt flot ridende på begge sine heste i både hovedrunde og omspringning. Med den 9-årige Quevara van de Vlierbeek Z e. Quintus/Omar red han hurtigst og dermed sikrede de sig sejren. 

Copyright Ridehesten.com
Lars Nørgaard Pedersen med Bøgegården Gladiola. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Bare et mulehår efter
Det var tæt på at sejren gik til danske Lars Nørgaard Pedersen på den utroligt velspringende avlshingst Bøgegården Gladiola e. Bøgegården's Graf's Stakkato/Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt). Den 8-årige hingst og Lars var nemlig blot 0,01 sekunder langsommere end Fredrik. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen blev Rikke Haastrup Kristensen med den 11-årige hoppe Casira e. Casino/Espri (opdr. Axel Rasmussen), som ligeledes var hurtig og fejlfri i omspringningen. 

På fjerdepladsen blev det Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z e. Cassini I/Voltaire, mens femtepladsen blev Christine Thirup Christensen med Vedric e. Hurlevent de Breka/Pamphile. 

Se resultatet fra klassen her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen