Nord-Vest Boks Cup kvalifikation og silende regn

26-05-2019 22:38

Mette Emilie Pedersen

Turneringen Nord-Vest Boks Cup blev en kvalifikationsrunde afvifket i både LA2** og MB1* for ponyer hos Møllebakkens Rideklub. Dagen bød på mange starter med mere end 210 ekvipager igennem springbanen

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær på Temptation 37 efter Numero Uno og Calvados vandt både LB2** og LA1*
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vejret stod i dag i stor kontrast til det flotte sommervejr i går med silende regn. Men stemningen var høj og der blev heppet godt igennem på sidelinjen til de ridende ryttere. 

I kvalifikationen for Nord-Vest Boks Cuppen blev vinderne af MB1* for kat1 Karoline Amalie Uhd-Nielsen og Julie Kogler, begge med en stilkarakter på hele 8.8

Der var i alt 72 startende ryttere i turneringens kvalifikationsrunde, og der blev uddelt mange fine stilkarakterer til rytterne.

Copyright Ridehesten.com
Julia Kogler og Emira C efter Grisu N og Caretino

I MB2** for ponyer, som var dagens højeste klasse var der i alt fire ekvipager til start, søskendeparret Karoline og Laura Sloth Kjær, hvor Karoline var til start med 2 ponyer, samt Frederikke Sunnborg Andreasson.

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Sunnborg Andreasson på ponyen Joly’s Beagle efter Polsbury Pajero og Ricardo
Nyheden fortsætter efter annoncen

For ponyer blev der også afviklet LB1* og LB2** begge i metode B7, hvor Zac Kean Parry og Clements Matadormix red sig til tid på 22,03 sekunder i den 1-stjernede, og Linea Kovdal Jørgensen på Mr Handsome, en 3’er pony fra 2011 red sig ind i en første plads i lynhurtig tid på 26.85 sekunder i den 2-stjernede LB.

Se alle resultater her 

Ridehesten var tilstede under dagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart!

 

Læs også

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev