NATHALIE Horse Care Stil Cup i Holbæk

03-05-2016 15:37

Holbæk Rideklub slår i weekenden dørene op for den første kvalifikation af NATHALIE Horse Care Stil Cup i dressur for ponyryttere

Copyright Ridehesten.com

Fjorten ekvipager er klar til at ride en LB3, og da det er en stil cup, lægges der i bedømmelsen særlig vægt på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. De tre bedste ekvipager fra kvalifikationen går videre til finalen, der afvikles første weekend i september hos Hovgaard Rideklub. 

Om NATHALIE Horse Care Stil Cup
NATHALIE Horse Care Stil Cup er en turnering for ponyryttere mellem 9 og 13 år med øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. Turneringen består af 5 kvalifikationer fordelt i landet samt en finale - de 3 bedste for hver kvalifikation går videre til finalen. Kvalifikationerne rides i LB3-B og finalen i LA1-B. Klasserne afvikles ved C-stævner og rytterens skal have en gyldig rytterlicens, og ponyen skal være konkurrenceregistreret og ponymålt. Turneringen er åben for ekvipager og ryttere, der indenfor kvalifikationsperioden ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 ved C-stævner.  Alle tre ponykategorier rider mod hinanden i samme klasse.

 

Datoer 2016

Landsdel   

Dato 

Distrikt       

Klub 

Sjælland

8. maj 

D4 

Holbæk Rideklub

Fyn 

27. – 29. maj 

D7 

Allerupgaard Rideklub 

Jylland

24. – 26. juni

D14 

Sportsrideklubben Aalborg 

Jylland 

1.- 3. juli 

D8

Revsø og Omegns Rideklub

Sjælland

12. – 14. august  

D2

Maarum Rideklub

FINALE

1.-  4. september  

Hovgaard Rideklub

 

Bestemmelser 

Om NATHALIE Horse Care Stil Cup 

Start- og resultatlister 

Holbæk Rideklub

/DRF.

Info

Om NATHALIE Horse Care

NATHALIE Horse Care er en serie af plejeprodukter til heste. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, og produceret og fremstillet af Persano Group A/S Danmark. Produkterne opfylder de højeste kvalitetskrav til både indhold og effekt.

Udvalgte produkter i serien er fremstillet med særlige hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og er blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen. NATHALIE Foal Shampoo er svanemærket, og som det første plejeprodukt til heste deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Dermed er hensynet til hesteejer/hestepasser i fokus, da risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

Alle produkter er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer. På alle produkter er der udførlig indholdsdeklaration. Alle produkter bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner