Nanna Merrald er klar til World Cup i London (video)

15-12-2021 18:36

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er der World Cup i ExCel i London, hvor danske Nanna Skodborg Merrald er til start. I dag har hun i sadlen på Atterupgaards Orthilia trænet i arenaen, ligesom hoppen også er kommet fint igennem dyrlægetjek

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Atterupgaards Orthilia ved EM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det traditionsrige julestævne i London, som plejer at blive afholdt i Olympia, er i år flyttet til ExCel, da Olympia er under renovering. Det afholder dog ikke arrangørerne for at lave et brag af et arrangement, og Nanna Skodborg Merrald har for første gang taget turen til London for at deltage i det prestigefyldte stævne. 

Hun har i dag været inde i arenaen for at træne med Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/ Donnerschlag (opdr. Kristine Munch Nielsen), som er den hest hun har medbragt til stævnet. Den velgående hoppe er ligeledes kommet fint igennem dagens dyrlægetjek, og det betyder, at ekvipagen er klar til start i morgen.

Det er nemlig i morgen tidlig, at World Cup Grand Prix-klassen afholdes, mens Nanna og Orthilia ligeledes skal i aktion igen fredag aften i kür. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna og Orthilia ved EM i Hagen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Orthilia gik sikkert gennem dyrlægetjek i dag, og hun føltes super i dagens træning, så vi er klar til vores start i Grand Prix i morgen, fortæller Nanna fra London. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassen starter 9.30 dansk tid, og Nanna har startnummer 14 ud af de 15 ekvipager til start. Det betyder, at hun skal i aktion kl. 11.15 dansk tid. Nanna er oppe imod topnavne som britiske Charlotte Fry og Charlotte Dujardin, såvel som tyske Frederic Wandres. 

Følg stævnet HER, og find startlisten til Grand Prix HER.

Se video fra da Orthilia gik igennem dyrlægetjekket tidligere nedenfor.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen