Nanna gør det igen! - opdateret

01-03-2014 19:57

Fredagens tredjeplads i Grand Prix ved World Cup-kvalifikationen i Göteborg var ikke blot en enlig svale, for her til aften har Nanna Skodborg Merrald og Millibar gentaget successen i Grand Prix Kür

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Millibar - her ved DM 2013.

Göteborg Horse Show afvikler bl.a. en kvalifikations til Reem Acra FEI World Cup i dressur denne weekend, og to danske ekvipager repræsenterer Dannebrog i det svenske.

I fredagens Grand Prix blev det til en flot tredjeplads til danske Nanna Skodborg Merrald på Millibar e. Milan/Liberty Dane (opdr. Fritz Jensen), og det blev en placering, som det her til aften er lykkedes for den unge danske dressurrytter at gentage i Grand Prix Kür.

Sejren i klassen gik til tyske Jessica von Bredow-Werndl på Unee BB med den imponerende score 81,350%, foran svenske Patrick Kittel på Toy Story på andenpladsen med 79,025%.

Tredjepladsen i klassen gik så, som bekendt, til danske Nanna Skodborg Merrald på Millibar med 77,950%, og det lykkedes hende dermed for anden dag i træk at henvise hollandske Hans Peter Minderhoud på Johnson til fjerdepladsen med 77,400%.

Femtepladsen gik til svenske Sofie Lexner på Charming Boy 26 med 74,500% tæt efterfulgt af norske Cathrine Rasmussen, der er bosiddende i Danmark og undervises af Hasse Hoffmann – forfatter til bogen Dressur med hjerte og forstand, på Fernandez med 74,000% på sjettepladsen.

Klassens anden dansker, Lena Leschly Åmand på Gørklintgårds Fanero e. Olympic Ferro/Le Mont-H (opdr. Jørgen Ravn) endte på 11. pladsen med 68,775%.

- Red i dag 68,8%, men havde stadig for mange store og dyre fejl. Musikken passede fint, og vi fik også lavet mange gode ting. Bare ærgeligt, at Fanero bliver lidt trykket af den store, fine hal, hvorpå han bliver ukoncentreret, og der opstår dumme fejl. Vi må bare fortsætte træningen og have noget mere rutine til de store stævner. Super dejligt sted at ride, med mange tilskuere og god stemning, fortalte Lena Leschly Åmand til Ridehesten.com.

Den foreløbige stilling i Reem Acra FEI World Cup sæson 2013/2014 i den vesteuropæiske liga efter syv kvalifikationer samt fire ikke-europæiske stævner er som følger:
1. Tinne Vilhelmsson-Silfven, Sverige
2. Isabell Werth, Tyskland
3. Jessica von Bredow-Werndl, Tyskland
4. Anna Kasprzak, Danmark
5. Hans Peter Minderhoud, Holland
5. Nanna Skodborg Merrald, Danmark

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen