Mikael Stevn til Helgstrand Dressage

21-02-2020 09:15

Efter kapitalfonden Waterland Private Equity Investments købte sig ind i Helgstrand Dressage tilbage i 2018, er der for alvor blevet investeret med bl.a. købet af Ny Ravnstrup og Windsome Farm. Seneste udvidelse af rytterstaben sker nu med berider Mikael Stevn, der har hjulpet mange ryttere på vej til store resultater

Copyright Ridehesten.com
Mikael Stevn. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht.
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har store visioner for Helgstrand Dressage og ønsket om at indtræde nye markeder kræver, at vi er tilstede for at skabe nye relationer. Desværre har jeg ikke altid selv mulighed for at tage afsted og må sande, at nye markeder kræver stor research. Så derfor glæder vi os over nu at kunne tilføje Mikael til vores team, fortæller Andreas.

Mikael Stevn, som er uddannet berider fra Hasse Hofmann i 2003, har de seneste år drevet Stevn Equestrian, hvor han ud over at sælge heste til mange højtprofilerede ryttere har haft fokus på talentudvikling. Mikael har gennem sin tid som selvstændig hjulpet ryttere til talrige sejre, både på de nationale som internationale stævnebaner. Heriblandt Agnete Kirk Thinggaard, som har redet på det danske dressurlandshold i flere år, og bl.a. har to World Cup-finaler og en OL-deltagelse på CV’et.

– Jeg har siden 2007 drevet egen salgsstald og har som mange andre fulgt Andreas på sidelinjen og beundret hans imponerende resultater. Jeg er nu kommet til et sted i min karriere, hvor jeg kan mærke, at jeg har brug for nye udfordringer og en stor lyst til at være en del af et succesfuldt kompetent team, og derfor tog jeg kontakt til Andreas for at afklare, om min erfaring med udlandet kunne bringes i spil hos Helgstrand, fortæller Mikael Stevn.

– Mikael har et stort netværk og mange års erfaring, som vi kan drage nytte af. Dertil er han en iværksætter, som jeg selv, og det har åbnet op for mange nye idéer og tiltag, som allerede har fundet sin vej til tegnebrættet, tilføjer Andreas, der glæder sig til at se effekten af det nye samarbejde.

Mikael tiltrådte som Head of International Development hos Helgstrand Dressage den 1. januar 2020.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen