Mette Sejbjerg Jensen og Nobelle blev bedste 5-års

16-08-2020 13:15

Marie Helene Rigård Rohleder

– En super fin tur med en hest som bare var klar på opgaven, lyder det fra Mette Sejbjerg Jensen, som netop har vundet 5-års kvalifikationen i Pavo og Dansk Ride Forbunds unghestechampionater hos Billund Sportsrideklub. Vinderen af kvalifikationen for 6- og 7-års er også fundet i dag  

Copyright Ridehesten.com
Mette Sejbjerg Jensen på Nobelle. Foto. Ridehesten.com/ Kristine Ulsø
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Selvom det er varmt i dag, var det ikke noget, som jeg kunne mærke på Nobelle, fortæller Mette Sejbjerg Jensen til ridehesten.com. 

Hun rider for Uggerhalne Sportsrideklub, og i dag vandt ekvipagen 5-års kvalifikationen til Pavo og Dansk Ride Forbunds unghestechampionat i dressur, som blev afholdt hos Billund Sportsrideklub. 

Copyright Ridehesten.com
Mette Sejbjerg Jensen på Nobelle. Foto. Ridehesten.com/ Kristine Ulsø

Sammen med den røde hoppe Nobelle e. Negro/ Blue Hors Future Cup (opdr. H.K.H Prinsesse Benedikte) opnåede de 86.800 point, hvor især rideligheden blev belønnet flot med et 9-tal af dommerne. 

– Jeg havde en super fin og meget stabil tur. Hun var klar på opgaven i dag, og hun gav en rigtig god fornemmelse inde på banen, siger Mette Sejbjerg Jensen. 

Nobelles er avlet af H.K.H Prinsesse Benedikte og opvokset på det tyske slot Berleburg, hvor hendes oldemor Rosienne ankom i starten af 90’erne som en gave fra Dansk Varmblod til forbundets protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Nobelle blev sendt i ridning hos Ida Hofman-Bang i Danmark, hvor hun senere blev solgt til berider Mette Sejbjerg Jensen som 3 års i sommeren 2018. Mette og Nobelle deltog i  i Blue Hors Unghestechampionat ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i marts. 

Copyright Ridehesten.com
Mette Sejbjerg Jensen på Nobelle. Foto. Ridehesten.com/ Kristine Ulsø
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste har til mål at finde årets bedste 4-, 5-, 6-, og 7-års hest indenfor spring og dressur.

Hos 5-års kvalifikationen i Billund i dag red Ditte Mikkelsen og Hedelunds Anakin e. Apache/ Blue Hors Hotline (opdr. Rikke Kvist) sig ind på anden pladsen med 85.400 point, og tredjepladsen gik til Rikke Dupont med Dantes Delight e. Dante Veltino/ Hohenstein (opdr. Sonja Gerdes) med 85.200. 

Kvalifikationsvinderne for 6- og 7-års 

For 6-års hestene blev det Tania M. Joensen på Elliot Julianelyst e. Erlando/Blue Hors Romanov (opdr. Julianelyst), som blev placeret som nummer 1 med 84.000 point. 

For 7-års hestene red Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack/ De Niro (opdr. Hans Rode) sig ind på førstepladsen med 80.813 point. 

Se alle resultaterne her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen