Medaljekampen er i gang ved NM

04-08-2017 10:05

Nordisk mesterskab i military løber denne uge af staben i Hovdala i Sverige. Under skybrud red de første ryttere i går på banen i dressuren

Copyright Ridehesten.com
Den danske lejr ved NM i military
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går torsdag red tre danske seniorer og to junior/ungryttere på banen, hvor det gjaldt dressuren, mens ponyrytterne først skal på banen i dag fredag.

Tre seniorer gennem dressuren
Den rutinerede ekvipage Niels Goldschmidt og Lasse var første dansker på dressurbanen i Hovdala, og det blev til et resultat på 53,1 minuspoint. Niels og Lasse er en af de fire ekvipager, der repræsenterer Danmark i holdkonkurrencen, og de tre andre skal på banen fredag. Niels hustru Cathrine Goldschmidt rider individuelt NM, og sammen med Mr. Rubino, var hun på banen som næste dansker. Ekvipagen leverede et program til 59,6 minuspoint, mens Vicky Mathiesen og Dejo, der også rider individuelt, leverede en flot præstation til 47,0 minuspoint.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Starten er gået for junior/ungrytternes NM
Vi har et landshold og to individuelle junior/ungryttere til start ved NM, og deres mesterskaber afvikles ifm. CIC1*-klassen. Som hos seniorerne afvikles dressuren over både torsdag og fredag, og torsdag var vores holdekvipage, Caroline Suhr og Ideal Rebel, på banen, hvor det blev til et fint program til 55,7 minuspoint. Tobias Jørgensen og Bon Cheval rider individuelt ved NM, og torsdag kom de gennem dressuren med et program til 51,6 minuspoint.

Se alle resultaterne HER

/DRF

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner