Mange hestekræfter på Campen Auktioner

23-06-2022 12:02

Annika Knudsen Lorentsen

Selvom det ikke er rigtige heste, der bortauktioneres på Campen Auktioner på lørdag, så er der alligevel mange hestekræfter at byde på. Flere biler af mærket Ferrari skal under hammeren sammen med en række andre biler, motorcykler og knallerter med mere

Copyright Ridehesten.com
Fra en tidligere auktion hos Campen Auktioner. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Er du på udgik efter et nyt køretøj, så kan det være, at du kan finde det rette hos Campen Auktioner på søndag. Her afholdes auktion med ting fra konkursbo og lignende, og der er mange hestekræfter, som kommer under hammeren. Alt skal sælges, hvilket betyder, at der ikke vil være hjemkøb på denne auktion. 

Du kan f.eks. blive den heldige ejer af en Ferrari Spider eller en Alfa Romeo Spider. Der er både motorcykler, knallerter, oliemalerier, landbrugsmaskiner og meget andet spændende på auktionen.

Copyright Ridehesten.com
Denne Ferrari 330 GT kan blive din. Foto: Campen Auktioner

Det er muligt at byde online indtil i dag kl. 20.00, men genstandende på auktionen bliver først endelig solgt ved hammerslag lørdag, hvor den fysiske auktion finder sted. Auktionen afholdes hos Campen Auktioner i Randers og starter kl. 11.00. 

Copyright Ridehesten.com
Fra auktion hos Campen Auktioner tidligere i år. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Campen Auktioner er kendt i hestebranchen, hvor Finn Campen flere gange har begået sig som auktionarius og stået i spidsen for auktioner med heste. Campen Auktioner har blandt andet haft flere hesteauktioner i forbindelse med stutteriophør og lignende.

Find mere information omkring den kommende auktion. 

Copyright Ridehesten.com
Finn Campen i gang med at svinge hammeren. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing