Maja Hach placeret i top 3 i Kristianstad (VIDEO)

18-10-2021 14:59

Christine Krogh Frausing
Skribent

Maja Hach slutter sæsonen som den startede, med en 3. plads på 6 års dagen for købet af hendes hest, Birkegaardens Beyonce. Yderligere 3 danskere blev placeret

Copyright Ridehesten.com
Maja Hach og Birkegaardens Beyonce. Foto: Ridehesten.com/Kee Nørgaard Frandsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da der i weekenden blev afholdt et internationalt militarystævne i Kristianstad, var en god håndfuld danske ryttere til start. Maja Hach var til start i CCI2*, ligesom hun i foråret også red CCI2* i Kristiansstad da sæsonen startede. Her red hun sig til en 3. plads, og igen i weekenden gentog hun succesen fra foråret, og red endnu en 3. plads i hus. Hesten hun red på, Birkegaardens Beyonce e. Bøgegaardens Boney M, havde hun 6 års dag med i går. Hun købte hesten som 3-års, og har selv uddannet den. 

Uenighed blandt dommere

Maja nævner selv, at dressuren gik godt, trods en smule uenighed blandt dommerne.

– Dommeren ved C dømmer mig til 73.18%, imens dommer ved E dømmer mig til 66,13%. Det betød at vi samlet endte med 30,3 i straf efter dressuren, fortæller Maja.

Det væltede dem dog ikke af pinden, fordi med en fejlfri runde på springbanen, og en tid i terrænet der blot var 4 sekunder over tiden, endte de med 31,9 i straf og en 3.plads. Maja Hach og Birkegaardens Beyonce blev slået af de to OL-ryttere, Dirk Schrade og Louise Romeike, og var kun 0,2 strafpoint fra andenpladsen.

Copyright Ridehesten.com
Bianca Bagge og Daddys Money. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flotte resultater fra danskerne

Bianca Bagge og Daddys Money e. Clapton 6 / Cyper Space blev placeret som nr. 6, med 33,3 i straf. Her var dommerne i dressuren mere enige, og gav hende 66,36% og 67,04%. Bianca og Daddys Money var fejlfrie på springbanen, og tiden i terrænet var 6 sekunder under.

Heidi Nyhus og Konstantin's Aicha e.  Arcus / Calimero ender på en 8. plads med 68,64%, og 69,54% i dressuren. De havde 4 ærgerlige fejl på springbanen, og var 11 sekunder under tiden i terrænet. Det betyder at de endte på 34,9 strafpoint. 

Peter Flarup var også til start i klassen, og red på Impressed e. Zambesi TN / Lauriston. De fik 65,46% og 64,32% i dressuren. På springbanen red de fejlfrit, og i terrænet var de blot ét skynd under tiden. De endte altså med i alt 35,1 strafpoint. 

?

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen