Mændene gav den gas i dagens Bundgaard Byg Intermediare 1

04-09-2021 13:03

Trine Askjær-Jørgensen

Dennis Fisker tog på Baunehøjens Carpaccio DWB sejren i weekendens første Bundgaard Byg Intermediare-klasse ved landsstævnet på Vilhelmsborg i dag, og han var ikke ene mand i toppen. Se resultaterne her, og nogle af de flotte billeder Ridehestens fotograf har taget

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker på Baunehøjens Carpaccio DWB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend finder tredje og sidste kvalifikationsrunde i den populære Bundgaard Byg Cup sted på Vilhelmsborg til dressur-landsstævnet, der afholdes i forbindelse med eliteskue, følauktion og meget mere.

Vinderen af den første klasse i denne runde, Intermediare 1, blev Dennis FiskerBaunehøjens Carpaccio DWB e. Charmeur/Kermo's White Talisman (opdr. Pia Gobert), som tog sejren med 74,079%.

På andenpladsen fulgte Rune Willum Hansen på hoppen, Hevringholms Delaya DWB e. Era Dancing Hit/Blue Hors Hertug (opdr. Anne-Sophie Høyer Christensen), som red til 73,772%.

Tredjepladsen gik til Kenneth DamgaardUno Day Sun e. Uno Don Diego/Blue Hors Rosoff (opdr. Stutteri Uno ApS), som fik 73,553%.

Den populære klasse havde 21 deltagere til start. Se hele klassens resultat her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen står den på Intermediare 1 Kür, se startlisten her. 

En populær turnering

Bundgaard Byg Cup er en populær og traditionsrig, landsdækkende turnering, der rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediare 1 og Intermediare 1 Kür. 

Første runde var på Frederiksværk Rideklub den 7.-9. maj, anden runde var til Equitour den 21. -23. maj, og således er det altså tredje og sidste runde, som afholdes på Vilhelmsborg i denne weekend. De 18 bedste ryttere går videre til finalen, som finder sted på Blue Hors i Randbøl den 12.-14. november. Her skal de dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Turneringen har efterhånden mange år på bagen, hvor det gode samarbejde mellem Dansk Ride Forbund og Bundgaard Byg har været med til at bane vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste.

Læs mere om Bundgaard Byg Cup på DRF's hjemmeside.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen