Flere medaljer ved NM i Sverige

28-06-2022 21:42

Annika Knudsen Lorentsen

Endnu en succesfuld dag for de danske spring- og dressurryttere ved Nordisk Mesterskab i Flyinge, Sverige, hvor nogle ryttere har lagt sig i front af de individuelle konkurrencer, mens der også er vundet flere medaljer. Holdleder for ponyspringning Regitze Ericsson fortæller om stævnet i det svenske

Copyright Ridehesten.com
Selma Hundborg Dresler. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu en dag er ovre ved Nordisk Mesterskab i Sverige, og det er blevet til flere gode danske resultater.

På springbanen vandt det danske ungrytterlandshold en guldmedalje. På holdet var Emilie Mosegaard Christiansen med Syvhøjegårds Enzo, Mie Stuhr Petersen med Vincel, Marie Louise Riisgaard Kemp med 4ever Black Jack, Maria Nørregaard Langhoff med Diarada S, Lærke Isabel Godsk med Cabrio og Josefine Sandgaard Mørup med Riddle Quiz.

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler. Foto: Privat

Individuelt fører Benedikte Rie Truelsen hos seniorrytterne, Mie Stuhr-Petersen for ungryttere, hos juniorrytterne er Karoline Sloth Kjær foreløbigt placeret som nr. 3 og hos kategori II-ponyerne er Selma Hundborg Dresler og Emilie Øvlesen begge i front. De individuelle finaler afholdes i morgen og torsdag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Indtil videre har vi har haft to dage med over 30 graders varme som har været lidt hårdt for både ryttere og heste, men de har taget det med oprejst pande. I dag er det overskyet og har regnet lidt og det har været fint for banen. Danmark har haft nogle gode resultatet men også mindre gode, og det må vi tage som en læring fremadrettet, fortæller Regitze Ericsson, som er holdleder for ponyspringning. 

Danske medaljer på dressurbanen
I paradressur vandt Pia Wulff Jelstrup i dag en sølvmedalje i grad IV, mens Bianca tog guldet i grad V, hvor Line Thorning Jørgensen tog sølv, og det blev dermed til tre individuelle medaljer til de danske pararyttere. I seniordressurens kür vandt Nadja Aaboe Sloth en flot bronzemedalje.

Alle start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner