Laudrup-Dufour begejstrede i Devon

01-10-2023 10:28

Cathrine Laudrup-Dufour har sat et positivt aftryk i amerikansk dressur med sin clinic med seks ekvipager fra unghest til Grand Prix ved CDI-stævnet i Devon, hvor hun begejstrede publikum

Copyright Ridehesten.com
Ulrik Clemmensen og Cathrine Haddad Staller. Foto: Sara Hellner
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Cathrine Laudrup-Dufour, der hører til blandt verdens bedste dressurryttere, kom lørdag hjem fra USA, hvor hun ved CDI-stævnet Dressage at Devon lavede en clinic faciliteret af sin samarbejdspartner, NorCordia ApS, repræsenteret af amerikanske Cathrine Haddad Staller og danske Ulrik Clemmensen.

"Med sin heste- og ryttervenlige undervisningsstil, sin varme og sin humor betog hun det fyldte stadion", lyder det i en pressemeddelelse om Cathrine Laudrup-Dufours clinic, hvor hun gav hver enkelt hest tid til at falde til i de imponerende rammer. Hun understregede betydningen af et solidt sæde og lod rytterne arbejde med deres heste i en række forskellige øvelser.

"Gennem hele clinicen udstrålede Catherine Laudrup-Dufours undervisningsstil positivitet og venlighed. Hendes instruktioner var præget af empati, tålmodighed og en forståelse af det bånd, hver rytter har med sin hest både på og udenfor banen".

Nyheden fortsætter efter annoncen

Herhjemme kender vi NorCordia som ejerne bag flere gode, yngre dressurheste som f.eks. Søbakkehus Maude, der sidste år repræsenterede Dansk Varmblod ved UVM under Allan Grøn, der rider flere heste for NorCordia.

Fra 2023 har NorCordia indgået et partnerskab med Catherine Laudrup-Dufour, der har fået deres 7-årige UVM-finalist, Vianne, i træning, og som hun med sejr har kvalificeret direkte til championatsfinalen.

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour på job. Foto: Sara Hellner

  

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner