KRAFFT Tour populær igen i år

17-11-2023 17:36

Charlotte Kusk Berwald

I denne uge har der været fuld gang i Christmas Show Warm Up for hest. De 25 bedste ekvipager fra Sølvturen er nu kvalificeret til at ride ved hingstekåringen i Herning næste år

Copyright Ridehesten.com
Dagens vinder, der nu kan glæde sig over at der venter en invitation til at ride i Herning til marts. Foto: Ridehesten.com/
Nyheden fortsætter efter annoncen

KRAFFT Tour of Amateurs er særdeles populær blandt rytterne, med over hundrede ekvipager til start i de indledende runder, der blev redet onsdag og torsdag. Kvalifikationen rides i LA1*-springning, hvilket betyder at springene er 115 cm. høje.

Top 25 fra finalen bliver inviteret til at ride til stævnet ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning. For vinderen i Herning venter der endnu en stor oplevelse, idet den vindende ekvipage inviteres til at deltage i finalen, der afvikles i forbindelse med det prestigefyldte stævne Falsterbo Horse Show i Sverige til juli næste år. Hele ideen med turneringen er netop at give flere ryttere adgang til at ride med ved nogle af de største stævner.

Vinderne i Århus
Nummer et på listen af de 25, der er gået videre til Herning, er Nanna Louise Tarp Jensen og Gaisha Taj Mahal e. Q-Miles N/ Caccavelle (opdr. Marianne Wolff) der, udover en sejr i finalen for Sølvturen, også red to førstepladser hjem i onsdags, først i opvarmningsklassen og efterfølgende i første afdeling af Sølvturen.
Nummer to på listen er Julie Rask og Heart Thief NBB e. Mønsteds Hardcore/ Come Back II (opdr. Frank Kejlberg), der ligeledes har været særdeles godt ridende til stævnet og blev nummer tre i begge de indledende runder.
Nummer tre på listen over de kvalificerede til Herning er Maja Dalsgaard og Gredstedgaards Flying Dutchman e. Larimar/ Quite Capitol (opdr. Peder Øllgaard) der også blev nummer fem i en af de indledende runder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se alle de kvalificerede her.

Se listen over reserverne her.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen