Kongehuset søger Biløber

28-09-2020 11:06

Hannah Duelund Liltoft

Kongehuset søger Biløber, læs mere om den interessante stilling nedenfor 

Copyright Ridehesten.com
Amalienborg Kongehuset Foto: Kongehuset
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den Kongelige Stald-Etat søger en engageret Biløber (kusk)
Kongehuset er en ganske særlig arbejdsplads i et unikt miljø. I Kongehuset varetager vi en bred vifte af opgaver i understøttelsen af den kongelige families virke. Det er en arbejdsplads med stor faglig stolthed og et stort engagement. Opgaverne er mangfoldige, medarbejderskaren spænder fagligt set bredt, og der er en bred kontaktflade med mange samarbejdspartnere. I stillingen som Biløber bliver du en del af et hus, der fungerer som en dynamisk og moderne organisation, og som samtidigt værner om sine traditioner.

Om stillingen
Som Biløber arbejder du i Den Kongelige Stald-Etat, der forestår ceremoniel kørsel med karet i forbindelse med nogle af de officielle arrangementer i Kongehuset. Teamet består af Staldmesteren, en Livkusk, en Kusk og tre Biløbere samt en Medhjælper. Der er i øjeblikket 12 heste af racen Kladruber samt kareter og hestevogne.

Der vil løbende være rideundervisning og undervisning i karetkørsel, da du efter oplæring skal deltage i karetkørsel i forbindelse med bl.a. kongelige mærkedage, nytårskure, dannebrogstogter og ambassadørmodtagelser. Derudover vil du deltage i arbejdet med rengøring og vedligeholdelse af sadler, seletøj, vognpark samt staldområde.

Copyright Ridehesten.com
Blandt Stald-Etatens 12 heste finder man udelukkende hvide Kladruberheste Foto: Jesper Clausen

Om dig
Vi søger en dedikeret og selvstændig medarbejder, der kan indgå i en til tider omskiftelig hverdag. Vi lægger vægt på følgende:

  • Solid og dokumenteret erfaring i omgang med heste.
  • Ridekompetencer i dressur - gerne med erfaring, tålmodighed og forståelse for træningens og ridningens grundlæggende principper.
  • Ansvarsbevidst holdspiller med godt humør og gode samarbejdsevner.
  • Fleksibel overfor nye opgaver.
  • Mulighed for udstationering af kortere varighed bl.a. i forbindelse med Dannebrogstogter.
  • Har godt kendskab til mundtlig engelsk.
Copyright Ridehesten.com
Den Kongelige Stald-Etat fungerede oprindeligt også som stutteri, hvor man avlede heste af ædleste race til Kongehuset Foto: Jesper Clausen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ansættelsesvilkår
Der ønskes tiltrædelse den 1. december 2020. Stillingen er en fuldtidsstilling med daglig arbejdstid som udgangspunkt fra kl. 7.00 til 13.00 - herudover skiftende arbejdstider ifm. aften-, weekend- og helligdagsarbejde efter en vagtplan. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem Hoffet og Hoffunktionærforeningen. Vi tilbyder gruppelivs- og sundhedsforsikring.

Arbejdet udføres som hovedregel i De Kongelige Stalde på Christiansborg Ridebane - men i perioder udføres arbejdet også på Fredensborg Slot - ligesom der vil forekomme arbejde på de øvrige kongelige slotte.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under din ansættelse. Se mere om stillingen her

/Kongehuset

Info

Kongehuset som arbejdsplads

I Kongehuset er der ansat ca. 130 medarbejdere med forskellige baggrunde som blandt andet kok, livrist, taffeldækker, kusk, chauffør, møbelsnedker, rengøringsassistent, kontorbetjent, kontormedarbejder, kommunikations-, økonomi- og personalemedarbejder. Vi hjælper hinanden på tværs af faglige baggrunde og samarbejder om at udføre opgaverne med høj kvalitet og blik for Kongehusets særlige rolle.

Ansøgning Ansøgning, CV og eventuelle eksamensbeviser sendes via nedenstående link senest den 11. oktober 2020. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Staldmester Niels Randløv på tlf. 40 40 14 24. Det forventes, at der holdes ansættelsessamtaler i uge 43 og 44. Du skal i den forbindelse være indstillet på at aflægge en rideprøve. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner