Kom til Medaljeregn på Blue Hors

03-11-2021 15:10

Trine Askjær-Jørgensen

Den 11. november står Blue Hors og Dansk Ride Forbund i forbindelse med Dressurfestival for et fantastisk show kaldet Medaljeregn. Her kan du komme tættere på de danske top-dressurryttere og ikke mindst se masser af fantastisk ridning

Copyright Ridehesten.com
Tag med til showet, Medaljeregn, i den smukke hal på Blue Hors den 11. november. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Oplev en fantastisk aften på Blue Hors i Randbøl, hvor du kan møde deltagere og medaljetagere fra både OL, PL og EM. Dansk Ride Forbund og Blue Hors har i samarbejde besluttet at lave et show kaldet Medaljeregn til dressurfestivalen, som finder sted på Blue Hors d. 11.-14. november.

Showet foregår torsdag den 11. november 2021, og du kan glæde dig til at opleve succesfulde danske ryttere fra alle aldersgrupper, når de denne aften viser, hvorfor netop de er med i toppen af sporten. Hør dem også fortælle om deres spændende rejse gennem 2021.

Anne-Mette Binder, som er holdleder i dressur, fortæller:

– Det er en fantastisk mulighed for det danske ridesports- og dressurpublikum. Ved dette arrangement har publikum mulighed for at komme tættere på rytterne, fordi der bliver interviews med nogle af vores dygtige ryttere i flere aldersgrupper - og det bliver simpelthen fantastisk.

I showet kan du bl.a. se frem til følgende:

- Det sølvvindende EM-hold i ponydressur bestående af Sophia Obel, Selma Ludvigsen, Karla Skov og Cornelia Munch Sinding kommer og rider kvadrille.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Youngrider, Sara Aagaard Hyrm, kommer og viser sit kür-program, som hun fik en andenplads med i Aachen.

- Seniorrytter, Nanna Skodborg Merrald, rider et Grand Prix-program til åben bedømmelse ved Susanne Baarup Christensen, som også dømmer ved stævnet. Her kan man blive klogere på, hvad dressurdommere lægger vægt på og bemærker, når de dømmer.

- Derudover kommer aftenens værter, Bjarne Nielsen og Britt Carlsen, til at interviewe seniorrytterne, så publikum får et indblik i f.eks., hvordan det er at være til OL i Tokyo.

Programmet opdateres løbende, så følg med på www.bluehors.com.

Køb billet på nembillet.dk – Det koster 100 kr. + 15 kr. gebyr pr. person til nummereret siddeplads. Overskud fra billetsalget går ubeskåret til Dansk Ride Forbunds talentudviklingsarbejde.

3 gode grunde til at tage afsted:

  • En oplevelse i særklasse med mange talentfulde ryttere og dygtige heste
  • Fantastiske omgivelser og en flot kulisse i et af Europas førende hestesportscentre
  • Med dit billetkøb støtter du Dansk Ride Forbunds talentudviklingsarbejde
Copyright Ridehesten.com
Til showet kan du bl.a. se Nanna Skodborg Merrald ride et Grand Prix-program til åben bedømmelse. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen