Kom til et brag af en fest i aften!

19-08-2016 14:57

I aften afholder Vilhelmsborg 25-års jubilæumsshow i den store opvisningshal ved FEI European Championships for Ponies sponsored by Equsana og det bør du ikke gå glip af

Copyright Ridehesten.com

Ikke så få har meldt deres ankomst samt bidrag til det store jubilæumsshow, der fredag den 19. august kl. 19.30 skal markere en helt særlig dag for Danmarks Nationale Hestesportscenter. Her vil Vilhelmsborg fejre sin mangfoldighed med at præsentere et bredt udsnit af forskellige indslag og hesteracer. Og der er garanti for et ganske imponerende show, idet der bag planlægningen af arrangementet står nøglepersoner som har erfaring fra nogle af de største event og begivenheder inden for dansk hestesport.

Fra hunde til heste

Det store show til at indeholde indslag fra Jydsk Jagtrideklub, Islænderforeningen med landsholdsrytter Rasmus Møller i spidsen, DSP-foreningen, trav- og galopbanen, springende miniatureheste, breddeudvalget, Vilhelmsborgs Festspil, Haflingerforeningen, friesere med fart over feltet i ridning med motorcykler, Aarhus Rideklub kommer med en Pas de Deux med to ryttere, der begge har haft deres daglige gang på Vilhelmsborg i de forgangne 25 år. Desuden arrangerer Danish Christmas Show sammen med Aarhus Rideklub en spændingsfyldt duel-springning. Under hele aftenen vil der løbende blive trukket lod om at vinde i det store lotteri, hvor alle er velkomne til at bidrage med gaver.

- Et show der vil være mangfoldigt, spændende og ramme den alsidige bredde som hører hjemme på Vilhelmsborg, fortæller Eventkoordinator Lene Midtgaard. 

Showet afholdes i aften i den store opvisningshal på Vilhelmsborg. Det er GRATIS at deltage, og showet starter kl. 19.30

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen