Kom forbi og hils på!

06-09-2013 16:07

Signe Wiese

I morgen starter Dansk Varmblods EQUSANA Eliteskuet - og Ridehesten er naturligvis på plads med en stand, hvor du kan se og købe fotos, bøger og magasiner - og har du endnu ikke fået dig et Ridehesten PLUS-abonnement, så kig forbi - det kan vi også hjælpe med  

Copyright Ridehesten.com
Med et Ridehesten PLUS-abonnement kan du følge Dansk Varmblods EQUSANA Eliteskue på Ridehesten.com.

Når der i weekenden bliver afholdt Dansk Varmblod EQUSANA Eliteskue på Vilhelmsborg bliver det det største nogensinde.

Unge hopper og føl kæmpe om titlerne som årets bedste, men sporten kommer også i fokus, når der afvikles Dansk Hesteforsikring Youngster Cup for unge dressur- og springheste - og samtidig afvikles der elite-/landsstævne med 700 starter i springning og 250 i dressurLørdag aften afholder Dansk Varmblod som altid en gigantisk avlerfest med middag, Elitefølauktion og levende musik og dans i den store hal, hvor dørene åbnes fra kl. 17.15. 

Ridehesten er som altid på pletten - vores fotografer "skyder" på livet løs på alle baner, og vores skribenter dækker arrangementet til både magasinet Ridehesten og til Ridehesten.com. Men herudover kan du også besøge Ridehestens stand ved Eliteskuet. Her kan du se og bestille billeder, se og købe et udvalg af de mange bøger vi udgiver - bl.a. Hasse Hoffmanns bestseller "Dressur med Hjerte & Forstand" og bogen om Dansk Varmblod: Kronen & Bølgen III - og står du mangler en nem, og topprofessionel hjemmeside, så kan vi også hjælpe med det.

På Ridehestens stand kan vi også fortælle mere om vores abonnementskoncept Ridehesten PLUS, der bl.a. giver dig fri adgang til nyhederne på Ridehesten.com. Er du allerede abonnent på magasinet Ridehesten, men har du endnu ikke aktiveret dit GRATIS Ridehesten PLUS-abonnement - så kig forbi, og så hjælper vi med det også!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen