Klar til DM-afgørelse i morgen (video)

17-07-2021 21:08

Annika Knudsen Lorentsen

Militaryrytterne har i dag redet ridebanespringningen ved det internationale stævne Copenhagen Eventing, hvor også DM for senior og Agria DRF Mesterskaber for U21 og pony afholdes. Lige nu er det Mia Hastrup, der er i front af seniormesterskabet, skarpt forfulgt Bianca Walton, som har mindre end et strafpoint mere i den samlede stilling

Copyright Ridehesten.com
Mia Hastrup og Shjabrina. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er spændende at følge afgørelse i årets danske mesterskaber i military, som afholdes i forbindelse med det internationale militarystævne, Copenhagen Eventing

I dag har militaryrytterne redet ridebanespringningen, og de er derfor klar til afgørelse på terrænbanen i morgen. I seniorrytternes mesterskab er det Mia Hastrup, der er i front med Shjabrina e. Birkhofs's Grafenstolz/Blue Hors Hertug med 32,4 strafpoint. 

På en foreløbig andenplads er det Bianca Walton med Midt-West Faveur e. Charmeur/I.P.S. Gribaldi (opdr. Poul Erik Nielsen), som har samlet 33,2 strafpoint, og dermed under en fejl efter Mia. Begge ekvipager gennemførte dagens ridebanespringning fejlfrit. I kan få en fornemmelse af det, der mødte rytterne på springbanen i dag, i videoen nederst, hvor Bianca og Midt-West Faveur leverer en fejlfri runde, som sikrede dem en god position i den samlede stilling inden afgørelse i morgen. 

Tredjepladsen i mesterskabet er foreløbigt tilhørende Heidi Nyhus med Landlystes Zarina e. Solos Landtinus/Lord Caletto (opdr. Peter Hoeck), som havde et enkelt nedslag på springbanen i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Petrea Fredskov Christensen med Gedsagergaards Roberto. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Petrea i front hos ponyerne
I ponyernes DRF Mesterskab er det Petrea Fredskov Christensen med Gedsagergaards Roberto, som har sammenlagt 37,3 strafpoint efter dressur og ridebanespringningen. 

Ekvipagen er tæt forfulgt af Annika Andersen med Rolsteds Althea med 37,7 strafpoint, mens det er Caroline Larsen med King Louis, der er placeret foreløbigt som nr. 3 med 43,7 strafpoint. 

Mette-Marie i front i ungdomsmesterskabet
Hos U18/U21-rytterne er det Mette-Marie Broby Petersen med Pitagoras e. Carlo Grande/Alfaro der er i front med samlet 33,3 strafpoint efter blandt andet en fejlfri runde på springbanen i dag. 

Andenpladsen er foreløbigt Ditte Hedegaard med Schnell's Color Mystery O. e. Carrico/A-Dur (opdr. Stutteri Schnell og Oudal Horses), mens det er Nicole Hauskov Badihi med Hvid's La Divina e. Favorit Ask/Carson Ask (opdr. Langkjærsgaard I/S Hvid Horses). 

Se alle resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen