Kittel vælger hest til WEG

29-08-2018 13:39

Det er ikke kun dressurdronningen Isabell Werth, der har det luksusproblem at have flere heste i spil til World Equestrian Games. Samme udfordring har Patrik Kittel, som nu har sat navn på, hvilken hest han har valgt

Copyright Ridehesten.com
Patrik Kittel og Well Done de la Roche

I sidste uge kunne vi berette om Tysklands VM-dressurhold til World Equestrian Games i Tryon, hvor Werth havde valget mellem flere forskellige heste og til slut endte med at vælge Bella Rose. 

Svenske Patrik Kittel har ligeledes haft det luksusproblem at have flere heste at vælge imellem. Han har nu taget beslutningen om at vælge Well Done de la Roche som sin makker til WEG  den 12.-15. september i Tryon. 

Han havde valget mellem den rutinerede 14-årige svenske varmblod Deja og det unge talent Well Done de la Roche på 10 år. 

Til Eurodressage udtalte Patrik: Det er virkelig et luksusproblem at have to gode heste. Det har været rigtigt vanskeligt at vælge, da begge heste har haft en fantastisk sæson. Det er fantastisk godt for Welli (red. Well Done de la Roche) at prøve udendørs,esterskaber nu. Hun er stadig lidt sensitiv indenfor, og derfor foretrækker jeg at ride Deja når World Cup sæsonen skal i gang.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen