Kirstineholm Dressurfestival 2017 i næste uge

11-06-2017 11:42

Den 14.-18.juni afholdes Kirstineholm Dressurfestival 2017 med åbent hus hos Højgård Hesteklinik og med mulighed for at starte i sværhedsgrader fra LA til Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Der hersker altid en utrolig hyggelig stemning på gårdspladsen på Kirstineholm. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover god sport og høj faglighed vægter Kirstineholm Rideklub det sociale aspekt højt, hvorfor alle sejl bliver sat for at gøre det hyggeligt at blive hængende for såvel ryttere som publikum.

Alle dage vil der være mulighed for at shoppe i butikken House of Vintage, en anderledes genbrugsbutik med nyt og brugt kvalitets rideudstyr. Fra den 14. juni vil PS of Sweden-produkterne kunne købes i House of Vintage. PS of Sweden er banebrydende og revolutionerende indenfor anatomiske, smukke trenser og kandarer samt en masse flotte accessoires til både hest og rytter.

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard er begejstret for kandarerne fra PS of Sweden. Foto: Privat.

Agnete Kirk Thinggaard er for nyligt kommet med på holdet som sponsorrytter og udtaler følgende: – Jeg er super begejstret for kandarerne fra PS of Sweden. Udformningen omkring ørerne samt det brede anatomiske nakkestykke gør, at selv heste som Jojo, der har meget følsomme ører og ikke kan lide, når noget trykker i nakken af ham, kan føle en frihed og bevæge hovedet frit op og ned uden at føle en stramning i nakken eller et tryk på ørerne. Næsebåndet er også formet med et ”sving” således, at det ikke trykker på de følsomme nerver omkring kæben, og jeg mærker en tydelig forskel på mine heste, om de går med et almindeligt bredt næsebånd eller med et fra PS of Sweden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ida Steen, som er agent for PS of Sweden i Danmark, vil være til stede under hele stævnet og svarer på eventuelle spørgsmål omkring produkterne.

Især lørdag og søndag vil der være god grund til at blive hængende og få en hestesnak over god mad og mange andre tilbud som:

 • Få sat håret/bliv klippet af to usædvanligt dygtite frisører
 • Få fotograferet din hest af Wiegaarden og få derefter malet portræt af den 
 • Køb en Tesla
 • Design din egen smedejernslåge i samråd med Vest Smed
 • Køb planter af planteskolen Italian Garden
 • Oplev to kunstnere male ’live’
 • Oplev/køb kunst af kunstnerne Christina Smith/Faraos Hest, Galleri Solhøj, Karina Kejser Bøhl, Charlotte Averhoff og Marck Fink
 • Test en Butterfly sadel

I forbindelse med Kirstineholm Dressurfestival inviterer Højgård Hesteklinik alle interesserede til åbent hus. Kom og hør spændende foredrag, få en snak med dyrlægerne og se klinikkens flotte faciliteter. Der vil under arrangementet blive serveret sodavand, kaffe og kage, og programmet lyder på:

 • 15.00  Tandlidelser v. dyrlæge Mads Klindt
 • 15.25  Reproduktion (herunder embryo-transfer) v. dyrlæge Marie Søgård
 • 15.50  Kiropraktik v. dyrlæge Charlotte Meldgaard
Copyright Ridehesten.com
PS of Sweden repræsenteret af Patrik Kittel.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen