Kim Aarøe Rasmussen vinder international Children-klasse

02-08-2011 12:36
Under det internationale German Friendship stævne i Herford, Tyskland, den 26. – 31. juli 2011 vandt danske Kim Aarøe Rasmussen sammen med sin teampartner Romy Rothenberger søndagens finale i childrenklassen
Copyright Ridehesten.com
Kim Aarøe Rasmussen og Romy Rothenberger til præmieoverrækkelse. Præmien blev overrakt af den Tyske Familienminister Ursula von der Leyen. (Foto: Privat)

I weekenden den 26. – 31. juli 2011 blev der afholdt German Friendship-stævne i Herford i Tyskland. Det internationale stævne adskiller sig fra fra de internationale stævner vi normalt kender til. Den tyske minister, Ursula von der Leyen, beskriver stævnet på følgende måde: - German Friendship er kendt for sin holdånd, internationale fokus og venskab. Her er der ingen, som kun konkurrerer for sig selv. Det er en helt elektrisk begivenhed. Jeg har tilbragt mange vidunderlige dage i Herford. Hele 35 nationer fra hele verden deltog ved stævnet, som blev indledt med, at rytterne fik undervisning af topryttere, som blandt andre Ludger Beerbaum, Alois Pollmann-Schweckhorst og den tyske landstræner Heinrich Engemann. Den danske rytter Kim Aarøe Rasmussen på hesten Caballero vandt lørdagens finale i childrenklassen. I stævnets ånd vandt hun ikke klassen alene, men sammen med sin teampartner Romy Rothenberger. Romy er datter af den verdensberømte banebygger Frank Rothenberger. Hendes hest var desværre halt, men hun lånte Kims hest Pochette og sammen vandt teamet som nævnt finalen i childrenklassen. Læs mere som German Friendship stævnet via linket til højre.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner