Stærke præstationer i Riesenbeck

30-09-2023 14:46

Flere danske ryttere leverede i går flotte ridt ved det internationale springstævne i Riesenbeck, som førte til placeringer i top fem

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Piccadilly K. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske ryttere er i denne weekend til start ved det internationale springstævne i Riesenbeck i Tyskland. Den danske deltagelse er fordelt over både CSI2*, CSI1* og Youngster-Cup CSIYH1*.

Fredag lagde Cecilie Kjær og Solbakken’s Fun Forever e. Favorit Ask/Cannavaros (opdr. Solbakkegaard Aps) ud med en flot placering i unghesteklassen for de 6- og 7-årige heste. Med et fejlfrit ridt og en tid på 66,91 sekunder opnåede ekvipagen en placering som nr. 4 i et stort felt. Senere på dagen red Cecilie Kjær sig til endnu en flot placering, da hun med Moet e. Monte Bellini/ Cashman (opdr. Jens Meyer) i CSI1* Light Tour blev nr. 5.

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Kjær og Fun Forever. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I CSI2* Medium Tour leverede Clara Hallundbæk et flot ridt med Noortje Van Het Houterhof e. Emerald Van’t Ruyterhof/ Orlando, som bragte dem op på en sjetteplads i klassen med en forhindringshøjde på 1,40 m. Ekvipagen havde tiden 60,43 sekunder, men det var kun marginaler, der adskilte hende fra hhv. anden- og tredjepladsen.

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Noortje Van Het Houterhof. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

De danske ryttere markerede sig også i toppen af klassen i CSI2* Large Tour med en forhindringshøjde på 1,45 m. Her sluttede Lars Bak Andersen og Piccadilly K e. Perigueux som nr. 5 i klassen med en tid på 65,76 sekunder.

Stævnets start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen