Katrine Stigsen: Riesenbeck er fedt

13-03-2023 20:55

Charlotte Kusk Berwald

I sidste weekend var den danske springrytter Katrine Krog Stigsen til det internationale stævne i Riesenbeck, Tyskland med to heste

Copyright Ridehesten.com
Katrine Stigsen. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her har Katrine Krog Stigsen deltaget i CSI1*-klasser hvor hun har samlet mere erfaring på internationalt niveau. 
– Man får set mange forskellige steder når man er ude til stævner, navnligt når man begynder at bevæge sig ud i det store udland, fortæller Katrine til Ridehesten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Selve stævnepladsen i Riesenbeck har hun været meget tilfreds med. Faste stalde med vandspiltov, striglepladser samt fladskærme, så det hele tiden var muligt at følge med de andres ridt. 
– Det var især lækkert med opvarmede ridehaller og enorme bokse. Det gør virkelig at man får lyst til at komme tilbage igen, fortæller Katrine. Det skortede heller ikke på resultaterne. Sammen med Casandra e. Casir Ask/ A'Khan Z (opdr. Christian Jansen) red hun tre klasser og det blev til to placeringer. I den første klasse blev ekvipagen nummer to, på andendagen blev det til en sejr og i finalen røg der desværre en bom på det allersidste spring. 
– Pyt med det, fortæller Katrine og fortsætter: – Vi har fået gode ture, mere rutine, mere blod på tanden og glæder og allerede til næste gang. Vi har nu redet 25 internationale starter sammen og fået sytten topplaceringer med hjem. Cadandra er noget helt særligt. Hun gør altid sit bedste for at springe fejlfrit for mig. Sådan en hest får man kun en gang i livet. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev