Katalog til hingsteforbesigtigelse

07-12-2021 11:22
Avl

Dansk Varmblod afholder på tre lokationer forbesigtigelse af unghingste med henblik på udtagelse til hingstekåringen i uge 10/2022. Der er en forbesigtigelse på Sjælland og to i Jylland

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Dansk Varmblods forbesigtigelser 2021 er fordelt over tre lokationer og datoer. Det gælder de to sædvanlige lokationer i Vallensbæk og Vilhelmsborg samt en hjemmeforbesigtigelse på Bøgegården.

  • Søndag den 12. december: Vallensbæk Rideakademi, Vejlegårdsvej 123, 2625 Vallensbæk
  • Tirsdag den 14. december: Bøgegården, Vollerupbyvej 26, 6392 Bolderslev
  • Onsdag den 15. december: Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Bedømmelseskommissionen i springning består af dommerne Signe Wiese, Johnny Hansen og Bo K. Møller, men bedømmelseskommissionen i dressur udgøres af Claus Hansen, Bjarne Nielsen og Johnny Sørensen. I begge discipliner er også avlskonsulent Karina Christiansen og sekretær Laura Juhl med på holdet.

Kataloget tæller 28 2-årige springhingste til forbesigtigelse samt en enkelt 5-års. Blandt dressurhestene er der tilmeldt 47 2-års og en 3-års.

På dressursiden byder kollektionen på første årgang efter hingste som Janeiro Platinum, Jovian og Knock-Out, mens det på springsiden er første årgang efter Syvhøjegårds Unforgetable S DWB.

Se katalog til arrangementet.

Se startliste på Equipe.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner