Kasprzak Dressage udvider med avlsafdeling

18-04-2020 09:31

Marie Helene Rigård Rohleder

International dressurrytter og OL-rytter Anna Kasprzak udvider nu sit firma Kasprzak Dressage med en moderne avlsafdeling på Stokkerhovedgård 

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak (arkivfoto). Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det ultimative ville være at lave en Grand Prix-hest til Anna Kasprzak. En hest med den rette størrelse, gålyst og temperament, der passer lige til Anna. Tænk, hvis vi kunne lave den selv! - det er drømmen for Mette Bonefeld Thomasen, som skal stå i spidsen for Kasprzak Dressage nye avlsafdeling. 

De sidste par måneder har der været fuld gang i ombygningen af den gamle Stokkerhovedgård, som ligger tæt ved Kasprzak Dressage, og i sensommeren regner de med at være klar til at flytte avlshestene derover. 

I en pressemeddelelse fortæller Anna Kasprzak, at det bliver Mette Bonefeld Thomasen, som skal være daglig leder af avlsafdelingen og arbejde fuldtid med driften af gården og stå for det daglige staldarbejde, koordinering med dyrlæge og bestilling og afhentning af sæd til inseminering. Det er meningen, at alle avlshopper, føl og ungheste skal stå på Stokkerhovedgård.

40-årige Mette har været ansat deltid hos Kasprzak Dressage siden foråret 2019, og hun har redet siden hun var helt lille på naboens rideskole og begyndte at undervise i dressur som 14-årig. Siden har Mette været ansat som rytter flere forskellige steder, og hun glæder sig til at skulle arbejde med de unge heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På Stokkerhovedgård får Mette også selskab af Stine Dam Andersen. Stine har siden december 2017 været ansat til at tilride ungheste i Kasprzak Dressage, hvor hun også arbejder som hestepasser.

Anna Kasprzak fortæller i pressemeddelelsen, at hun stoler fuldt ud på Stine og Mette, og hun glæder sig meget til, at byggeriet står færdigt. 

– Og jeg ved, at jeg ikke behøver at blande mig en hel masse, fordi Mette og Stine udfører deres arbejde på samme måde, som jeg ville have gjort. Jeg skal bare glæde mig til at nyde at se føllene vokse og til at tage imod det arbejde, der vil blive gjort med hestene på Stokkerhovedgård, siger Anna Kasprzak. 

Kilde: Kasprzak Dressage 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing