Kasper har solgt Cruz til USA

31-07-2019 11:22

Kasper H. Hansen har netop sagt farvel til springhesten Cruz, der er draget over Atlanten. Kasper har dog flere gode ungheste på vej, fortæller han til Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen og Cruz
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den talentfulde springrytter Kasper H. Hansen har endnu engang solgt en af sine topheste, denne gang er det den 10-årige DV-vallak Cruz e. Volstrups Casillas/Lorentin, der er draget mod USA.

– Han skal rides af en ung pige, som på sigt skal bruge ham til at ride lidt større klasser, fortæller Kasper H. Hansen til Ridehesten.com og fortsætter: – Han har jo givet mig mange gode oplevelser, bl.a. placering ved det 5-stjernede stævne i Falsterbo sidste år og en sejr ved Sunshine Tour i marts.

Som Kasper selv fortæller, så har makkerparret haft flere sejre sammen. Ridehesten spurgte Kasper, hvordan hans fremtidsplaner ser ud uden tophesten Cruz.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Min plan har egentlig ikke ændret sig så meget, jeg har flere gode ungheste på vej, bl.a. 6-årige Comme II Faut Plus, der allerede har gået internationalt og vundet Youngster-Tour. Og så har jeg den 5-årige Katrinelunds Satisfaction, som jeg jo vandt 4-års DSA på sidste år. Men Cruz var blevet 10 år, og jeg bliver jo nød til at sælge lidt en gang imellem, fortæller Kasper H. Hansen.

Selvom Cruz har sikret mange sejrer på springbanen sammen med Kasper H. Hansen, så har den 5-årige Katrinelunds Satisfaction vist stort talent, og Landstræner Bo K. Møller udtalte allerede sidste år til Dansk Varmblods springchampionat, at Kasper H. Hansen har hesten, der kan være med til at give ham og det danske landshold et billet til OL i 2024.

Når vi spørger Kasper i dag, så er han da heller ikke tvivl om, at det vil være drømmen.

– Det ville da ikke være dårligt, og det kunne være fedt. Men vi tager et år ad gangen, fortæller en håbefuld Kasper H. Hansen.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev