Karoline Kjær med opråb til regeringen! (video)

18-05-2020 09:07

Annika Knudsen Lorentsen

14-årige Karoline Sloth Kjær er, ligesom store dele af ridesporten, ked af, at det fortsat ikke er muligt at afholde, og dermed deltage, i ridestævner - og derfor har hun lavet en video, hvor hun kommer med sit opråb til regeringen

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Karoline Sloth Kjær er en ung og succesfuld rytter og sidste år red hun det ene resultat hjem efter det andet. For sidste år var der rig mulighed for at ride mange stævner for Karoline og de andre danske ryttere, men i år er det en helt anden situation. Covid-19 har været skyld i nedlukningen af landet, og dermed også ridesporten, og det har der været stor forståelse for blandt landets ryttere og hestefolk, som har udnyttet den ufrivillige pause til at træne lidt ekstra. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange havde dog håbet og forventet, at ridesporten ville kunne åbne stille op for stævner i forbindelse med fase 2 af genåbningen af Danmark. Dette er dog ikke tilfældet, og det har medvirket til stor undren blandt ryttere i den danske ridesport - for hvorfor kan man spille fodbold, som er en kontaktsport, men ikke ride ridestævner, hvor man ikke er i direkte kontakt med hinanden?

Karoline Sloth Kjær kæmper som så mange andre for at få gang i sporten, og derfor har hun lavet en video, hvor hun kommer med et opråb til regeringen om, at de bør genåbne ridesporten. Se videoen nedenfor.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen