Karina vinder 7-års finale!

12-07-2015 10:15

Britt Carlsen

FALSTERBO - Det blev en dansk magtdemonstration i finalen for 7-års heste i Falsterbo, ikke alene tog Karina Truelsen sejren foran en hollandsk OL-rytter, men det blev også dansk på tredjepladsen

Tre danske rytter havde kvalificeret sig til finalen i 7-års championatet i Falsterbo, de to af dem Dansk Varmblod og det understreger den fornemmelse af, at vi i år kan stille med et stærkt hold ved UVM på Zangersheide. 

Kirstin Skjoldshøj og Toftehøjs Camara fik et let nedslag i hovedspringningen, men både Maria Hjort Frederiksen/Duble og Karina Truelsen/Suedwinds Camara var fejlfrie. Ialt 8 ryttere mødtes i omspringningen, og den hollandske OL-rytter Gerco Schröder havde sat en drabelig tid på 43,74 sekunder. 
Maria Hjort Frederiksen red en lynhurtig runde på Dublé som skred ud i en vending, men hurtigt fik balancen igen og sprang særdeles overbevisende. de standsede tiden på 45,09 sekunder, og det skulle vise sig at række til en tredjeplads. Karina Truelsen var sidste rytter i finalen på Suedwids Carmara, de to havde vundet kvalifikationen til finalen, og i hovedspringninge viste hoppen stor kvalitet. Hun indfriede alle forhåbninger, da Karina red stærkt, men kontrolleret og i små vendinger, hvor det var muligt og hun standsede tiden på 42,57 sekund. 
- Hun har spunget fantastisk her i Falsterbo, jeg kan simpelthen ikke ønske mig mere, sagde en jublende glad Karina.
Se resultatet her. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen