Karen Rohde og Evolution Ask 2'er i Falsterbo (video)

17-07-2021 14:19

Annika Knudsen Lorentsen

Finalen for 5-års heste ved Falsterbo Horse Show er afgjort, og det endte med et utroligt flot resultat for Danmark, idet, at Karen Møller Rohde og Evolution Ask red andenpladsen i hus

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Evolution Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

De 28 bedste 5-års var i dag samlet i finalen ved Falsterbo Horse Show, efter to krævende runder de indledende dage, og heriblandt var tre danske ryttere. En af de danske ryttere formåede igen i dag at levere et fremragende resultat, og dermed sikre sig den samlede andenplads i et felt med mange dygtige ekvipager. 

Karen Møller Rohde red nemlig den velspringende vallak Evolution Ask e. Zirocco Blue/Tannenhofs Cheenok (opdr. Linus Camitz) sikkert rundt i både hovedrunde og omspringning, og det lykkedes kun for i alt fire ekvipager i dagens klasse. Karen og Evolution havde ovenikøbet den næsthurtigste omspringningstid, og dermed var andenpladsen i hus. 

I finalen red desuden Linnea Ericsson-Carey med Elvis Uno VHR Z e. Elvis ter Putte/Numero Uno og Katrine Højholt med Syvhøjegårds Footloose e. Balou/Royal Z II (opdr. Stutteri Syvhøjegård). 

I videoerne nedenfor kan I se Karen og Evolution i henholdvis dagens hovedrunde og dagens omspringning. 

Se resultatet af klassen HER.

Hovedrunde:

Omspringning:

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald