Jysk Mesterskab afgøres i dag

13-11-2022 07:02

Annika Knudsen Lorentsen

Senere i dag skal de nye jyske mestre i springning findes hos Sportsrideklubben Aalborg, hvor der afholdes mesterskab for henholdsvis U18/U21 og senior

Copyright Ridehesten.com
På startlisten er flere gengangere fra tidligere, blandt andet Charlotte Kondrup og Dithmarsia, der deltager i mesterskabet for senior. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I eftermiddag bliver det afgjort hvilke to ryttere der kan kalde sig jysk mester i springning 2022. Der skal findes en mester for U18/U21 og en mester for senior, og det bliver uden tvivl spændende, for mange dygtige ekvipager er på startlisten. 

Hos de unge ryttere er der i skrivende stund 16 ryttere på startlisten, og det bliver altså blandt disse, at årets vinder skal findes. På listen er flere ryttere der tidligere har vundet medaljer ved mesterskaber, så der vil uden tvivl blive redet efter endnu en i eftermiddag hos Sportsrideklubben Aalborgs traditionsrige stævne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos seniorrytterne er der 19 ekvipager tilmeldt i mesterskabet, som afgøres i en 145 cm-klasse med omspringning. Sidste års vinder Mikkel Laursen med Come Undone One er en af deltagerne på listen, men flere andre er gode bud på en vinder af årets mesterskab. 

Se startlister her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen