Julie har udviklet revolutionerende grime

08-03-2024 13:46

Anne Cecilie Sohl

Julie Carl er uddannet produktdesigner og har grundet sin tilknytning til hesteverdenen som bl.a. groom i en professionel stald, udviklet en revolutionerende grime med fokus på hestens velfærd. 

Copyright Ridehesten.com
Julie Carl har stiftet virksomheden Nordic Liberty og udviklet en revolutionerende grime med hestens velfærd i fokus. Foto: Ridehesten.com/Anne Cecilie Sohl
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nordic Liberty Halter 1.0 er udviklet med tanke på funktionalitet, sikkerhed og komfort.

En grime som er vandafvisende, har et balanceret fit, så den ikke glider rundt på hestens hoved, og med et innovativt spænde-system, med udskiftelige stropper og sikkerheds brudpunkter. Og så vejer den kun 300g. 

Julie Carl har endevendt den traditionelle grime, for at finde de helt rette løsninger for både hestens komfort og sikkerhed. 

I grimens design er der lavet plads til manen, som ligeledes reducerer pres på hestens nakke, og sikrer at grimen ikke glider rundt, og ligger skævt på hestens hoved. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det vandafvisende materiale er nemt at gøre rent, tørrer hurtigt, og sikrer at grimen ikke suger vand, som ellers gør den endnu tungere for hesten at bære rundt på. 

De innovative spænder er designet i letvægtsmaterialet aluminium, som også er rustfrit

Sikkerhedsstropperne på grimen er designet så de kan skiftes ud, og man dermed forlænger levetiden på sin grime, i stedet for hele tiden at skulle købe nye. Desuden sikrer de at hesten ikke kommer til skade, hvis den sidder fast og rykker sig løs. 

Et udvalgt testpanel på 25-30 ryttere får i en periode lov at afprøve grimen i praksis, og komme med deres kommentarer til forbedringer, før den lanceres senere på året. 

Ved stand J7146 på Hest & Rytter messen i Herning har man ikke alene mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde en Halter 1.0, men sikrer sig også en EARLY BIRD rabat på 30-50% når Nordic Liberty lancerer grimen på Kickstarter.com

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen