Josefine Hoffmann: – Han gav mig alt hvad jeg bad om, og mere til (video)

03-04-2022 13:53

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går var det U25-rytternes tur til at ride deres Grand Prix kür i Belgien under "Dressage Festival Opglabbeek 2022", og her gjorde Josefine Hoffmann rigtig god figur, og scorede 74,758%. Josefine fortæller glad at alt lykkes, og at Driver gjorde præcis som hun bad om

Copyright Ridehesten.com
Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er unge danske dressurryttere til start ved "Dressage Festival Opglabbeek 2022", og i går var det U25-rytternes tur til at ride deres Grand Prix kür. Niveauet i klassen var høj, men Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro gav alt hvad de havde. Deres program lykkes også rigtig godt, og de blev belønnet med 74,758%.

– Min tur i küren var vildt god. Han gav mig alt hvad jeg bad om, og mere til. Musikken passede helt som den skulle, mine traverser var gode, mine serier og galoppirouetter var også rigtig gode, og det hele spillede bare, fortæller Josefine. 

Josefine fik 7,8 - 8 - 8 for koreografien og for sværhedsgraden fik hun 8 - 8 - 7,5. Det er altså en rigtig glad Josefine Hoffmann der nu kan vende hjem mod Danmark, hvor hun arbejder ved Anna Kasprzak. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

–  Mit piaff/passage arbejde har aldrig lykkedes mig så godt inde på stævnebanen, som det gjorde igår. Så jeg er bare vildt glad og stolt over, at den gamle dreng bliver ved med at give mig mere og mere, fortæller Josefine.

Resultatet for klassen kan ses her.

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing