Jørgen K. Hansen til Stutteri EVO

22-08-2019 16:36

Efter otte gode år på Stutteri Ask starter den kendte hestemand Jørgen K. Hansen nyt job hos Stutteri EVO

Copyright Ridehesten.com
Jørgen K. Hansen glæder sig til nye udfordringer hos Stutteri EVO.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nogle kender Jørgen K. Hansen som "Carano-Jørgen", og det skyldes selvfølgelig hans tid som selvstændig hingsteholder i Ribe, hvor hingstestationens flagskib var elitehingsten Carano. Efter han afviklede egen hingstestation, har han siden 2013 været en del af teamet på Stutteri Ask, der på deres hjemmeside skriver, at Jørgen med stor faglighed været en del af Stutteri Asks hingstestation som avlsrådgiver og inseminør.

"I det daglige har han varetaget ansvaret for vores stald med konkurrenceheste, og når tiden bød sig til det, har han sammen med Kaj Rosenlund kørt rundt i hele Europa for at finde nye hingsteemner til vores hingstestation. Jørgen har altid været særdeles vellidt i avlerkredse. Hans smittende humør og store indsigt i avlen har gjort ham populær blandt både den erfarne og mindre erfarne avler, når der har været brug for råd og vejledning. Jørgen har nu valgt at søge nye udfordringer, hvilket vi selvfølgelig vil ønske ham alt muligt held og lykke med!"

Jørgen slår fast, at han har haft nogle meget spændende år på Stutteri Ask, som han har været rigtig glad for. Samtidig ser han frem til en spændende fremtid i et nyt job hos Stutteri EVO, der er et ungt stutteri med base i Veerst ved Vejen. Stutteriet har udelukkende fokus på dressurheste og samejer flere top sportsheste og -hingste med Helgstrand Dressage som bl.a. Fiontini, Espe, Kardieno og Vendóme. Stutteriet, der selv avler 2-4 få føl om året, er specialiseret i opdræt af ungheste og driver en såkaldt følskue med rigtig mange ungheste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er ved at flytte ind og er allerede ved at falde godt til. Jeg glæder mig til et spændende job med ansvar for heste og personale. At være staldchef og managere ungheste er noget, jeg har gjort før, og som altid har været min force. Det er reproduktion også, og det bliver der også brug for til foråret, fortæller Jørgen.

Stutteri EVO drives af Jane Serup Jensen, som glæder sig til, at Jørgen starter i sit nye job som staldchef pr. 1. september. Hun og hendes mand Martin, der netop er i gang med at bygge nyt ridehus på Stutteri EVO, er utrolig glade for at kunne tillokke en så erfaren staldchef.

– Vi glæder os til at få en så stor kapacitet og vellidt hestemand som Jørgen ombord i vores team. Nu mangler vi blot en dygtig rytter for at fuldende vores team, fortæller Jane Serup Jensen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen