Jolene Hill hyldet i Boxen (video)

11-03-2023 21:21

I Dansk Varmblods Gallashow er Tobias Thorning Jørgensens skønne partner i paradressur, Jolene Hill, blev hædret med HKH's Prinsesse Benediktes Vandrepræmie

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benediktes Vandrepræmie tildeles hvert år en hest, som er registreret i Dansk Varmblod, og som ved sin egenpræstation eller som far eller mor til konkurrenceheste har gjort sig særligt bemærket i kalenderåret forud.

Det sker hvert år lørdag aften i uge 10 under Dansk Varmblods Hingstekåring, og igen i år var der en helt indlysende kandidat til denne prestigefyldte vandrepræmie.

Prismodtageren opnåede to individuelle guldmedaljer og en sølvmedalje for hold ved VM i paradressur her i Herning i fjord.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den blev redet fantastisk sympatisk af Tobias Thorning Jørgensen – og der er naturligvis tale om den skønne, skimlede hoppe Jolene Hill efter Blue Hors Schufro Hit/ Windsor, der er opdrættet af Hanne Andreasen.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benediktes Vandrepræmie overrækkes hvert år ejeren af den pågældende hest, og ejerne af Jolene Hill er Signe og Thomas Kirk Kristiansen, som Tobias Thorning Jørgensen er dybt taknemmelig.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Efter en flot præsentation af konferencier Casper Cassøe gav  Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill publikum en flot opvisning. HKH Prinsesse Benedikte, der var akkompagneret af Dansk Varmblods formand Jan Pedersen, overrakte Signe og Thomas Kirk Kristiansen blomster og vandrepræmie.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen