Jim og Donya er spændte på Herning

10-03-2016 08:14

Berider Jim Rasmussen ser frem imod Dansk Varmblods Unghestechampionat, hvor han i år deltager med den unge hoppe Loboss Donya 

Copyright Ridehesten.com
Jim Rasmussen og Loboss Donya ved egnethedstesten

Lige nu ligger ekvipagen nummer 2 i det samlede pointregnskab efter egnethedstesten, men alle tavler vaskes rene, når de unge heste skal præstere i Unghestechampionatet ved hingstekåringen i Herning. Selvom Jim Rasmussen og Loboss Donya e. Blue Hors Don Shufro/Blue Hors Hertug (opdr. Stutteri Loboss) lige nu ligger nummer 2 på point, har Jim ikke urealistiske forventninger til Loboss Donya: - Jeg håber bare at det går godt, og vi tager det som en oplevelse. Man bliver under alle omstændigheder en erfaring rigere. Hvis Loboss Donya fortsat udvikler sig godt henover foråret, så håber jeg på at kunne deltage ved dette års UVM.

Forud for Unghestechampionatet i Herning har Jim forberedt Loboss Donya ved bl.a. at ride nogle stævner og ladet hoppen komme lidt ud og se andre omgivelser: - Jeg synes den har udviklet sig godt, og det til trods for at den ikke blev redet ret meget sidste år, fordi den gik med føl. Men den har været virkelig cool at have med ude til stævner og jeg tror derfor på at den vil kunne klare omgivelserne i Herning ganske fornuftigt.

Foruden at skulle ride Unghestechampionat med Loboss Donya ser Jim også meget frem til torsdag at skulle se den tyske verdensetter Isabell Werth afholde dressurclinic. – Jeg er virkelig spændt på det nye koncept i Herning, og ser særligt meget frem til at skulle opleve Isabell Werth og få inspiration med hjem. Hatten af for hende!

Du kan i øvrigt stadig nå at få plads ved dette års clinic – bestil dine billetter lige her

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald