Jeg kan nå det endnu, måske!

31-05-2015 11:52

Britt Carlsen

Andreas Schou har adskillige danske mesterskaber i bagagen, men siden Absolute Horses tog værtsskabet for mesterskabet for fem år siden har Andreas haft mesterskabstørke - hør ham fortælle her

Copyright Ridehesten.com

Nu nærmer starten sig for DM for seniorer hos Absolute Horses i Sommersted. Kl. 14 går det løs - 20 ryttere tørner sammen, og blandt dem stævnearrangør Andreas Schou, som ligger med 8 fejl. Alt kan dog ske i mesterskabet, som vi har set det gennem hele DM-stævnet, så Andreas har fortsat en spinkel chance, og den er han fast besluttet på at udnytte.

Ellers skal det flotte setup på Tågerup gøres klar til den kommende weekend, hvor internationale topnavne som Rolf-Göran Bengtsson, Marcus Ehning og Jeroen Dubbeldam har meldt deres ankomst til stævnet, der også tæller som det nordiske mesterskab for seniorer. Landstræner Lars Nørgaard Pedersen vil lige se DM-stævnet an, inden han sætter holdet. Samtidig skal landsholdet forhåbentlig også samle points i Sopot og her har landstræneren bedt Andreas Schou om at være en del af holdet. Det betyder, at han ikke kan være hjemme og hygge om gæster og sponsorer den kommende weekend, og det ærgrer ham lidt. Han tager dog afsted med ro i sindet, for de mange frivillige hjælpere har vist, at de sagtens magter opgaven, og så er Christian Schou tilbage på Tågerup næste weekend, hvor han så må sætte sine egne ridemæssige ambitioner lidt på hold, og passe sit og Andreas' job som stævnearrangør. 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen