Jeg har fundet min drømmehest

12-02-2018 07:14

Sussi Hjort Hollensted

Sofia Valentina Hegstrup er meget glad for sin nye hest, Bicallux Verte. Sammen har de fået en god start i USA, hvor de i weekenden vandt to klasser

Copyright Ridehesten.com
Sofia Valentina Hegstrup og Bicallux Verte ved præmieoverrækkelsen, da de vandt klassen, FEI Junior Rider Individual CDIJ i Wellington
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er en begejstret Sofia Valentina Hegstrup, der fortæller, hvordan hun har det med sin nye hest, Bicallux Verte e. Ticallux Verte/C-Indocto. For bare få måneder siden købte hun ham gennem Lars Ringkjær i Hjallerup Rideklub af Line Hellidi – og for bare en måned siden tog hun ham med for i stævnesæsonen at skulle bo i USA.
– Da jeg red på Bicallux Verte første gang, kunne jeg mærke, at vi passede sammen. Jeg vidste bare, at han ville gøre alt for mig, og han er også blevet min bedste ven, siger hun til Ridehesten.com.

Kunne ikke finde et match
Sofia Valentina Hegstrup mistede for nogle år siden hesten Santa, som hun i 2015 blev europamester i dressur for children på. Siden har hun ikke rigtig kunnet finde det rigtige match.
– Det har ikke været nogle gode år for mig med hestene. Jeg har været ude at kigge på mange heste, men jeg har ikke rigtig følt mig godt tilpas på ryggen af dem, forklarer hun. 

Sejr i Wellington
Men med Bicallux Verte har den snart 16-årige rytter nu fundet sit match, og de vandt da også to klasser til deres andet stævne i USA.
– Jeg havde lige fået ham, da vi skulle herover, og jeg var noget nervøs, da jeg jo ikke kendte ham. Både flyveturen og varmen her, var jeg meget spændt på, hvad han ville sige til. Samtidig har han jo aldrig været på sådan et stort stadion, som stævnepladsen i Wellington er, og stadigvæk har han klaret det hele så fint, siger Sofia Valentina Hegstrup. 

Alt er nyt
I weekenden vandt ekvipagen, FEI Junior Rider Individual CDIJ. Det gjorde de med 68.333%. Et pointtal, som Sofia var meget tilfreds med.
– Han gik et rigtig godt travprogram med kun 7- og 8-taller. Skridten er mit svageste punkt, så der trippede han lige lidt, så det skal jeg arbejde videre på. Alt er også nyt for mig herovre, men sejren her i weekenden har gjort, at jeg glæder mig meget til fremtidige stævner, så vi kan få en masse rutine sammen herovre, slutter hun. 

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

 

 

 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen