Jakob Leth: – Det går supergodt (video)

29-05-2021 12:18

Annika Knudsen Lorentsen

– Solen skinner, og danskerne vinder, så hvad mere kan vi forlange, udtaler Jakob Leth omkring afviklingen af Baltic Cup denne weekend hos Sportsrideklubben i Bernstorffsparken

Copyright Ridehesten.com
Pokalerne ved Baltic Cup. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er de unge ryttere samlet til Baltic Cup-stævne hos Sportsrideklubben i Bernstorffsparken, og der er godt gang i de unge ryttere, som formår at skabe en god stemning, selvom der ikke kan være meget publikum til stede. 

– Rytterne må jo gerne sidde og se hinanden, og de er virkelig gode til at skabe stemning og bakke op omkring hinanden, fortæller Jakob Leth, som er formand for Sportsrideklubben. 

Der er et fint fremmøde af ryttere, som har taget turen til den flotte græsbane i Gentofte, men det undrer dog Jakob Leth, at der ikke er flere juniorryttere, der er mødt op. 

Copyright Ridehesten.com
Jakob Leth, formand for Sportsrideklubben. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er da lidt bekymrende, at der ikke er flere juniorryttere, der er mødt op, og der er faktisk kun to som rider med i Grand Prix for junior i dag. Der er selvfølgelig nogle, som er til Nations Cup i Wierden i Holland, men vi må da ikke håbe, at det er en indikation på, at nogle af de unge ryttere er faldet fra under corona, understreger Jakob, som dog glæder sig over den gode stemning, det gode vejr og de mange fremmødte ryttere. 

I videoen nedenfor kan I opleve lidt af den stemning, der var omkring gårsdagens holdkonkurrencer. 

Følg start- og resultatlister her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen